BTC USD 43,378.5 Gold USD 1,764.19
Time now: Jun 1, 12:00 AM

ps4 or xbox?

imatheonlyone

Legendary Member
Joined
Mar 11, 2009
Messages
13,445
Reaction score
501
Points
171
lebih kurang je spec ps4 gan xbox one...2 2 xleh beat pc yang powerd by gtx 970 hinhgga la titan x...

untuk pilih console tt kene tgk exclusive game apa yang tt minat...samaada ia nya ada kat xbox one or ps4...

lg 1 tgk yang paling murah kat tempat tt...

tp kalau ikot keselesaan controller, controller xbox one la...
 
Sponsored Post

amazinggold88

CG Top Poster Club
Joined
Nov 1, 2008
Messages
44,759
Reaction score
208
Points
123
hahahhahaha.....gua mmg peminat game sukan jer bro...bola pun pasal leh main online....umah pakai unifi....maksimumkan penggunaannya...

M8 pun dah pakai....layan movie pun memalam jer bro....dulu sibuk nak beli NAS station...konon nak download muviee bebanyak simpan dlm tu tuk tgk..tapi M8 selamba jer online stream HD muvie......tak jadi beli NAS...beli M8 je....astro full package pun ada...tapi kena bayole skit..gua layan muvie jer..free...

ni nmak layan game balik :) ....

m8 ape ek bro.nubis kubis tmpng tnye:D
 

spatt

Freshie
Joined
Sep 20, 2008
Messages
22
Reaction score
0
Points
3
Aku kaki JRPG. Konsol2 sebelum ni bukan main banyak game genre tu, tp current gen ni masih sikit..
 

Halt

Fun Poster
Joined
Feb 25, 2018
Messages
122
Reaction score
1
Points
15
Each platform has its pros and cons. However, I lean more towards ps4, as this console has lots of cool exclusives unlike xbox.
 

marko

Active Member
Joined
Aug 9, 2012
Messages
1,161
Reaction score
0
Points
20
Bos brand tv ape yg bagus utk ps4 pro..sony atau lg..sony x70e..lg uk65
 

mattcutt

Active Member
Joined
Aug 24, 2010
Messages
1,981
Reaction score
13
Points
25
Game tembak menembak ni kalau tiada Hi end set memang susah nak main, kalau musuh senyap-senyap ikut belakang nak dengar bunyi tapak jalan kaki sudah hilang kesannya apatah lagi bunyi tembak dari belakang.

Xbest la game tembak menembak ni main di console.. tak leh guna mouse and keyboard. Susah nak aim
 

akiyamasan

Active+ Member
Joined
Mar 10, 2011
Messages
3,852
Reaction score
954
Points
81
Xbest la game tembak menembak ni main di console.. tak leh guna mouse and keyboard. Susah nak aim

Setuju..main game tembak kat console ni rasa macam budak bo.doh jer..:)):)) especially main online..

terkial-kial nk target last2 kena tembak
 

AlYamani

Legendary Member
Joined
Jan 23, 2011
Messages
12,292
Reaction score
628
Points
161
Aku vote PS4, sebab aku guna PS4...tapi jarang main...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register