BTC USD 61,309.9 Gold USD 1,792.47
Time now: Jun 1, 12:00 AM

ps4 or xbox?

copy left

CG Top Poster Club
Joined
Jun 25, 2008
Messages
27,004
Reaction score
567
Points
161
adoii den teringin gak nak beli tapi xde mase plak nak mainnhye nnt
 
Sponsored Post

tapirbawaklori

Super Active Member
Joined
Oct 24, 2007
Messages
8,149
Reaction score
207
Points
73
adoii den teringin gak nak beli tapi xde mase plak nak mainnhye nnt

gua layan malam bro :) hihihi....memalam...kan ps4 ada headphone leh connect ngan controller dia tu..main dalam bilik cun ni :) tgh ricky mana best ni..
 

copy left

CG Top Poster Club
Joined
Jun 25, 2008
Messages
27,004
Reaction score
567
Points
161
gua layan malam bro :) hihihi....memalam...kan ps4 ada headphone leh connect ngan controller dia tu..main dalam bilik cun ni :) tgh ricky mana best ni..

mcm teringin la plak,tapi malam2 x mengantuk ke? bro bleh tak nak test main same malam2 mana tau kalo x mengantuk den setuju beli hehehehe :D
 

tapirbawaklori

Super Active Member
Joined
Oct 24, 2007
Messages
8,149
Reaction score
207
Points
73
mcm teringin la plak,tapi malam2 x mengantuk ke? bro bleh tak nak test main same malam2 mana tau kalo x mengantuk den setuju beli hehehehe :D

hahahhahaha.....gua mmg peminat game sukan jer bro...bola pun pasal leh main online....umah pakai unifi....maksimumkan penggunaannya...

M8 pun dah pakai....layan movie pun memalam jer bro....dulu sibuk nak beli NAS station...konon nak download muviee bebanyak simpan dlm tu tuk tgk..tapi M8 selamba jer online stream HD muvie......tak jadi beli NAS...beli M8 je....astro full package pun ada...tapi kena bayole skit..gua layan muvie jer..free...

ni nmak layan game balik :) ....
 

tapirbawaklori

Super Active Member
Joined
Oct 24, 2007
Messages
8,149
Reaction score
207
Points
73
cr 2nd je....murah+dpt game.....cr yg ade masih dalam waranti.....sy ade 1 set utk dijual....klau berminat bleh pm.....:D:D:D:D:D:D....

adoi bro..harga len macam tu :) ..... baru pun skang RM1500 dah dpt..takper bro... :)
 

copy left

CG Top Poster Club
Joined
Jun 25, 2008
Messages
27,004
Reaction score
567
Points
161
hahahhahaha.....gua mmg peminat game sukan jer bro...bola pun pasal leh main online....umah pakai unifi....maksimumkan penggunaannya...

M8 pun dah pakai....layan movie pun memalam jer bro....dulu sibuk nak beli NAS station...konon nak download muviee bebanyak simpan dlm tu tuk tgk..tapi M8 selamba jer online stream HD muvie......tak jadi beli NAS...beli M8 je....astro full package pun ada...tapi kena bayole skit..gua layan muvie jer..free...

ni nmak layan game balik :) ....

nak layan movie pun x sempat skrg ni,cmne la nak layan game,psp yg ade ni pun x termain dah.
 

abu85

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
May 31, 2008
Messages
30,147
Reaction score
453
Points
131
semalam sapa sempat beli ps4 kat lazada untung la...dapat 125+

den tak sempat nak beli baru tahu awal pagi td... huhu melepas..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register