Program penipu Dr. Azizan utk tahun 2011!!

Recommended Brokers


Latest Threads

Sponsored Post

akiyamasan

Active+ Member
Joined
Mar 10, 2011
Messages
3,577
Reaction score
809
Points
113
X ada benda senang sebenarnya..

Guna FB ads pun susah jugak..

Jadi seller ebay pun susah..

Sebab tu ramai melayu jual air liur jer..

Kalau betul2 FB Ads tu bagi untung dan dia pakar segala bagai, dah tentu dia ada portfolio sebagai contoh dan silap2 x perlu dia buat seminar secara serius sampai full time promote radio akhbar..

Ramai sifu poyo melayu sekarang ni. Semua benda nak diseminarkan..

Najib assadok tu dari dulu x ada benda yang dia buat menjadi pun..semua kelaut..

Last2 claim pakar..puiii..yuran berpuluh ribu..

Irfan khairi yang katanya juwatan internet pertama tu pun dok buat seminar jugak..Tapi ok lagi lah sebb biz pertama yg jadikan dia jutawan tu bukan dari hasil seminar..

Azizan tu satu lagi..x ada contoh kejayaan pun..Kompeni pun semuanya x berjalan..daftar bagi nampak banyak jer..konon2 pengarah berpuluh kompeni..padahal sijil jer ada..

Ramai sungguh sifu..sifu ni..sifu tu..semua jenis poyo..

Mana yang tahu ada satu forum perniagaan internet yang dulunya sama popular dengan CG tapi sekarang lalat pun x nak masuk dalam tu sebab banyak sangat "sifu angkuh" kat dalam tu..

Tak caya tanya daus..
 

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
50,145
Reaction score
1,421
Points
168
Location
www.kedaifirdaus.com
X ada benda senang sebenarnya..

Guna FB ads pun susah jugak..

Jadi seller ebay pun susah..

Sebab tu ramai melayu jual air liur jer..

Kalau betul2 FB Ads tu bagi untung dan dia pakar segala bagai, dah tentu dia ada portfolio sebagai contoh dan silap2 x perlu dia buat seminar secara serius sampai full time promote radio akhbar..

Ramai sifu poyo melayu sekarang ni. Semua benda nak diseminarkan..

Najib assadok tu dari dulu x ada benda yang dia buat menjadi pun..semua kelaut..

Last2 claim pakar..puiii..yuran berpuluh ribu..

Irfan khairi yang katanya juwatan internet pertama tu pun dok buat seminar jugak..Tapi ok lagi lah sebb biz pertama yg jadikan dia jutawan tu bukan dari hasil seminar..

Azizan tu satu lagi..x ada contoh kejayaan pun..Kompeni pun semuanya x berjalan..daftar bagi nampak banyak jer..konon2 pengarah berpuluh kompeni..padahal sijil jer ada..

Ramai sungguh sifu..sifu ni..sifu tu..semua jenis poyo..

Mana yang tahu ada satu forum perniagaan internet yang dulunya sama popular dengan CG tapi sekarang lalat pun x nak masuk dalam tu sebab banyak sangat "sifu angkuh" kat dalam tu..

Tak caya tanya daus..
yer memang tak nafi bro cakap tue

Sifu pertama saya Irfan Khairi

saya beli ebook promosi dia

saya praktis bertahun ilmu

alhamdulilah ade hasil

cuma saya gtau kalau pi seminar

lepas tue kita tak praktik

macam sia sia la pi seminar
 

TT

CG Super Hardcore Club
Gold Member
Joined
Jan 13, 2009
Messages
148,662
Reaction score
20,602
Points
163
Location
cybertorium, level 3
Azizan Osman akhirnya dapat Dr ori



MENTOR keusahawanan Azizan Osman yang pernah diselubungi kontroversi tiga tahun lalu, akhirnya memperoleh Ijazah Kedoktoran Pentadbiran Perniagaan (DBA) dari VU School of Management, Switzerland.


Beliau yang menimbulkan kontroversi pada 2016 apabila didakwa menggunakan gelaran ‘Dr’ palsu pada 2016 membabitkan beberapa universiti perdana negara termasuk Universiti Malaya (UM) dan Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) menerima skrol berkenaan pada majlis graduasi di Hong Kong baru-baru ini.

Menurut status Facebook peribadinya, syarikat RichWorks International mengucapkan tahniah atas kejayaan Azizan menamatkan pengajian dalam bidang pentadbiran perniagaan institusi berkenaan.

“Dengan sukacitanya kami di RichWorks International mengucapkan tahniah kepada Dr Azizan di atas kejayaan terkini beliau menamatkan pengajian Ijazah Kedoktoran Pentadbiran Perniagaan (DBA) dari VU School of Management, Switzerland pada majlis graduasi di AsiaWorld-Expo Hong Kong baru-baru ini,” katanya hari ini.

Status itu turut menyebut, bahawa pencapaian beliau menjadi teladan untuk kakitangan syarikat itu selain menjadi momen bermakna buat mereka.

Turut dipaparkan dan dimuatnaik ialah gambar sekitar majlis graduasi serta klip video menunjukkan skrol yang diterimanya.

Pada 2016, negara dikejutkan dengan kontroversi penafian beberapa institusi pengajian tinggi dan universiti awam membabitkan ijazah PhD yang didakwa diterima Azizan.

Pusat Siswazah UKM ketika itu berkata, nama Azizan tidak tersenarai dalam penerima dianugerahkan PhD oleh universiti berkenaan.

Turut membuat penafian ialah Universiti Infrastruktur Kuala Lumpur (IUKL) yang mengesahkan tidak pernah menganugerahkan Ijazah Sarjana Pentadbiran Perniagaan dan PhD kepada beliau.


https://www.hmetro.com.my/mutakhir/2019/04/449720/azizan-osman-sah-miliki-dr
 

jaih

Super Active Member
Joined
Jan 14, 2006
Messages
9,441
Reaction score
205
Points
63
Location
KB-Kuantan
ori kaa... haha
team membawang dok riki2 daa mana kampus U nih.. VU school di switzerland nih..
tp konvo wat di hong kong.. hehe...
 

John Nawi

Active+ Member
Joined
Oct 23, 2012
Messages
4,808
Reaction score
96
Points
48
Azizan Osman akhirnya dapat Dr ori



MENTOR keusahawanan Azizan Osman yang pernah diselubungi kontroversi tiga tahun lalu, akhirnya memperoleh Ijazah Kedoktoran Pentadbiran Perniagaan (DBA) dari VU School of Management, Switzerland.


Beliau yang menimbulkan kontroversi pada 2016 apabila didakwa menggunakan gelaran ‘Dr’ palsu pada 2016 membabitkan beberapa universiti perdana negara termasuk Universiti Malaya (UM) dan Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) menerima skrol berkenaan pada majlis graduasi di Hong Kong baru-baru ini.

Menurut status Facebook peribadinya, syarikat RichWorks International mengucapkan tahniah atas kejayaan Azizan menamatkan pengajian dalam bidang pentadbiran perniagaan institusi berkenaan.

“Dengan sukacitanya kami di RichWorks International mengucapkan tahniah kepada Dr Azizan di atas kejayaan terkini beliau menamatkan pengajian Ijazah Kedoktoran Pentadbiran Perniagaan (DBA) dari VU School of Management, Switzerland pada majlis graduasi di AsiaWorld-Expo Hong Kong baru-baru ini,” katanya hari ini.

Status itu turut menyebut, bahawa pencapaian beliau menjadi teladan untuk kakitangan syarikat itu selain menjadi momen bermakna buat mereka.

Turut dipaparkan dan dimuatnaik ialah gambar sekitar majlis graduasi serta klip video menunjukkan skrol yang diterimanya.

Pada 2016, negara dikejutkan dengan kontroversi penafian beberapa institusi pengajian tinggi dan universiti awam membabitkan ijazah PhD yang didakwa diterima Azizan.

Pusat Siswazah UKM ketika itu berkata, nama Azizan tidak tersenarai dalam penerima dianugerahkan PhD oleh universiti berkenaan.

Turut membuat penafian ialah Universiti Infrastruktur Kuala Lumpur (IUKL) yang mengesahkan tidak pernah menganugerahkan Ijazah Sarjana Pentadbiran Perniagaan dan PhD kepada beliau.


https://www.hmetro.com.my/mutakhir/2019/04/449720/azizan-osman-sah-miliki-dr
phd copy ori china :)):))
 

simn

Fun Poster
Joined
Dec 21, 2009
Messages
786
Reaction score
10
Points
18
berapa jijan ni bayar metro utk keluarkan berita dia. hahaha funny betul dia ni
 
Sponsored Post
Top
Log in Register