Program Affiliates berunsur Islamik : Dpein

Recommended Brokers


g-man

Active+ Member
Joined
Jan 16, 2011
Messages
3,605
Reaction score
275
Points
41
Hehehe..udah2 la tu Kak Wa oiiii...nickname baru register...takdenye nak terpengaruh.....tiba2 UP plak defend psl program


Cukup2 la...

Hati2 semua...

Kak Wa pulak....
 
Sponsored Post

Kakwa DPEIN

Freshie
Joined
Jul 25, 2018
Messages
20
Reaction score
0
Points
3
Jujur ckp, ni 1st time kakwa menempek dlm forum...yes. 1st time.

Sbb kakwa kecewa tgk komen2 negatif yg awal2 dah sekat peluang bangsa umat kita nk ubah nasib...

Kakwa fhm korg nk hati2.. Kakwa sndri sblum ni husbnd dah kna tingtong dgn ARBA..bkn sikit2 tau... Sapa x knl ARBA? femes kan?? Tp still tertipu...sbb kita join x de ilmu... Tu lah silap kita. Lpstu kita merapu samakan semua program pon sama..PENIPU!

Tp DPEIN ni sblum kita amik keputusan nk join lg, diorg dah sediakan class ilmu..seminar dan daurah.. Terpulang atas kita je nk pergi ke x....dah pergi tu, terpulang jgk ko nk join ke x..xde umat nk pksa ko pon.. FREE plk tu.. Harga asal rm499 tau....tp sbb ni program utk 'org miskin', kami xnk amik duit lgsg....

yg kakwa hangin ni, korg pergi pon x, knl pon x, tp ayat bangkang kemain lg....mcm dah kna kencing ngn DPEIN.. klu btul DPEIN ni dah songlap duit n menipu korg, bak mai bukti yg korg tertipu....baru la betul2 fight!

Jgn sekadar dgr sana, copy sini, baca situ.....selagi korg x jejak kaki kat cawangn DPEIN, kakwa berani cakap, korg xkan dpt info yg telus, walaupon dari perunding DPEIN sendiri ...dan selagi tu lah berteka teki....teka teki xpe lagi dik.....risau korg tabur fitnah je....


Xpe.. Xpayah la pergi seminar ni... Bnda ni pon baru sgt lg.. Tunggu la 2 3 tahun akn dtg, kita open table balik kat sini.. In syaa Allah, kalau korg dipihak yg tertindas, masa tu kompom dah ada bukti DPEIN ni propa.. Ye dak?
 

jabberwock

Active Member
Joined
Feb 25, 2014
Messages
1,488
Reaction score
159
Points
33
Udah2 la jadi rider agama jiwa kental. Kang lajak masuk kubur berasap. Produk pebenda yang dijual, yang dipomot pon jadi misteri lagi. Payah sangat ke nak tulis sampai nak kena dm nak kena pm nak kena wasap bagai. Pikir lojik pon lagi mudah tulis je public kat sini takyah ulang2 kalo lima nam ratus orang tanya private. Tapi tu la, masih kekal misteri. Dah bau2 ponzi tu tak lari dah dari ponzi.
 

Kakwa DPEIN

Freshie
Joined
Jul 25, 2018
Messages
20
Reaction score
0
Points
3
Udah2 la jadi rider agama jiwa kental. Kang lajak masuk kubur berasap. Produk pebenda yang dijual, yang dipomot pon jadi misteri lagi. Payah sangat ke nak tulis sampai nak kena dm nak kena pm nak kena wasap bagai. Pikir lojik pon lagi mudah tulis je public kat sini takyah ulang2 kalo lima nam ratus orang tanya private. Tapi tu la, masih kekal misteri. Dah bau2 ponzi tu tak lari dah dari ponzi.
Kami tak jual produk langsung tuan..maaf ye kalau tuan tak baca langsung ape yg saya dah gembar gemburkan sblom ni.. Rajin rajin lah membaca.. =)

Kalau ikutkan..dah cukup lengkap penerangannya..
 

mie_amour

Active Member
Joined
Oct 23, 2008
Messages
1,809
Reaction score
36
Points
30
Kami tak jual produk langsung tuan..maaf ye kalau tuan tak baca langsung ape yg saya dah gembar gemburkan sblom ni.. Rajin rajin lah membaca.. =)

Kalau ikutkan..dah cukup lengkap penerangannya..
Belum kakwa..sy rasa elok kakwa terus je terangkan kat sini. Whatsapp pun sama je kene taip2..kita share sini sama2..ramai bole baca..clearkan kekeliruan tu smua
 

Kakwa DPEIN

Freshie
Joined
Jul 25, 2018
Messages
20
Reaction score
0
Points
3
Belum kakwa..sy rasa elok kakwa terus je terangkan kat sini. Whatsapp pun sama je kene taip2..kita share sini sama2..ramai bole baca..clearkan kekeliruan tu smua
Ini bukan medium yg betul nk explain secara telus pon.. Sama jgk..

Tambahan dlm ni byk yg akn manipulate fakta....yg mls baca akn terus kecam....yg cari alasan x pergi seminar, akn terus cari salah kakwa....yg nk bangkang akn terus bangkang...

Karang kakwa story beria, kome cop kakwa kaki spin, lapar duit komisyen, kome x join,kakwa pon miskin...pulun explain sbb nk sgt kome join...bla bla bla..

Karang kakwa explain, guna ayat quran, kome ckp kakwa tunggang agama..dahtu xkn nk rujuk bible? Taurat? Zabur?

Bg kakwa sng berwasap sbb kakwa bkn perlu layan wasap 1 by 1....kakwa kumpul org2 YG BERSEDIA NAK AMBIL TAHU DAN SELIDIK psl dpein ni,dalam 1 group.. Dlm tu kakwa sampikan yg mna mmpu.. Nk sedetail habis mmg kna pergi seminar pon....bkn suka2 pon suruh p seminar tu.

Korg p seminar, kami yg beria suruh pergi ni duit pon x dpt..in syaa Allah, kalau niat ikhlas, dapat lah pahala..

Nak KFC pergi KFC.....haa sambung...
 

Kakwa DPEIN

Freshie
Joined
Jul 25, 2018
Messages
20
Reaction score
0
Points
3
kakwa kena gentle dan jangan lari.. apa pun tomahan harus dijawab dengan jujur.. semoga terus maju jaya..
Tq tokputih.... So far kakwa x lari pon..siap bagi 'alamat' lg mana nak cari kakwa...
Cuma kakwa mls nk melayan forum..
 

Kakwa DPEIN

Freshie
Joined
Jul 25, 2018
Messages
20
Reaction score
0
Points
3
Belum kakwa..sy rasa elok kakwa terus je terangkan kat sini. Whatsapp pun sama je kene taip2..kita share sini sama2..ramai bole baca..clearkan kekeliruan tu smua
Kat wasap kakwa boleh bg byk info yg dlm bntuk grafik dan sbgainya...kt forum ni leceh nk share gmbar pon loading..

Terpulang..xpaksa pun suruh wasap.. Klu nak wasap, wasap..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register