BTC USD 49,236.2 Gold USD 1,783.44
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Poll: Asingkan thread jualan XXX dari thread Sell Product & Stuff??

Setuju @ Tidak thread barangan XXX diasingkan??


  • Total voters
    0
Status
Not open for further replies.

abangbeca

Super Active Member
Messages
8,710
Paid Membership
Joined
Jan 26, 2009
Messages
8,710
Reaction score
155
Points
73
Salam semua.....

Niat di hati bukan nak jatuhkan perniagaan rakan tetapi hanya utk memudahkan perniagaan masing2 dan member2 CG....tadi aku saja nk masuk thread Sell Products & Stuff tapi jenuh aku belek tiap2 thread, mostly (90%) semuanya barangan XXX....nak carik barang lain susah sikit....so nk minta pandangan dan komen2 rakan supaya memohon ADMIN @ MOD agar thread barangan XXX diasingkan di thread yg lebih mudah dilihat, lebih mudah dicari, bukannya mencampur adukkan dgn thread stuff yg lain, wlaupun genre nya mmg other stuff....

Tapi, aku wat poll dulu...mana nk tau..otak lain2...pandangan pun lain2...just nk share info dan hopefully mendapat komen dari ADMIN @ MOD....next time easy to find right product at right place !!

:)cgrock:)paid:)cgrock:)paid:)cgrock:)paid:)cgrock:)paid
 
Sponsored Post

TT

CG Super Hardcore Club
Messages
161,854
Top Poster #4
Joined
Jan 13, 2009
Messages
161,854
Reaction score
22,059
Points
1,671
90% jual brg sex ke? jrg jenguk xpasan plak
 

tokputih

CG Top Poster Club
Messages
27,260
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,260
Reaction score
862
Points
176
apa apa pun terpulang pada admin... cadangan ok... cuma kena penjual pulak..
 

eboss

CG Hardcore
Messages
85,652
Paid Membership
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
Isu nie lagi ~X( TT yang dok jual barang tu ler kena rajin kasi promote tread masing2 jangan harap tread up bila ada orang bertanya saja
 

nashburn

Super Active Member
Messages
6,374
Joined
Mar 8, 2008
Messages
6,374
Reaction score
68
Points
70
cadangan bernas
 

nuex

Active+ Member
Messages
4,039
Joined
Feb 23, 2008
Messages
4,039
Reaction score
33
Points
30
betul2. mmg bnyk sgt. bersepah2. asingkan tu oke gak.
wat cam girls forum. nk posting kene mintak izin :eek:
 

eboss

CG Hardcore
Messages
85,652
Paid Membership
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
Depa penjual produk kuat nie macam mini market...banyak prodk sebab tu 1 produk 1 tread...kalau himpun sekali dalam 1 tread payah lak orang nak faham
 

tokputih

CG Top Poster Club
Messages
27,260
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,260
Reaction score
862
Points
176
Depa penjual produk kuat nie macam mini market...banyak prodk sebab tu 1 produk 1 tread...kalau himpun sekali dalam 1 tread payah lak orang nak faham

waaa.. eboss cam marah jer.. hehehe
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post

CG Sponsors




Latest Threads General Chat

Top
Log in Register