Phillip Mutual Berhad: Siapa tahu?

Recommended Brokers


Latest Threads

ekptd

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Jul 23, 2016
Messages
2,536
Reaction score
202
Points
33
Officially dah jadi agent Phillip Mutual :)
boleh buat investment dlm fund mana yg bnyk profit?

saya tgk rhb small-cap opportunity unit trust fund tu return dia mmg power.
philip mutual ada link tak?
 
Sponsored Post

hani85

Super Active Member
Joined
Oct 24, 2010
Messages
6,761
Reaction score
245
Points
83
U rekomen fund mana
Banyak fund.
Nak kena tahu dulu tuan melabur cash atau EPF.
Nak melabur fund Malaysia or oversea.
N few things more...

Anyway rasanya tuan dah whatsapp saya kan.
Kita sambung di sana ya.
 

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
50,799
Reaction score
1,481
Points
596
kalo betul TT berminat, boleh merujuk kpd fb Alwi Adam Ezazwealth.
Dia ngah launch brand "The Sophisticated Investor" yang boleh guna Philip Mutual utk jual UT.
Ikut performance, fund2 dlm pilihan Philip Mutual ni lebih berprestasi tinggi, cuma kurang popular di kalangan rakyat Malaysia jek
interest bleh pi setahun sampai brapa percent :eek::eek::eek:
 
Sponsored Post
Top
Log in Register