To Sell Perunding & Pelukis Pelan Rumah

CG Sponsors




Astarguy

Fun Poster
Joined
Nov 16, 2009
Messages
598
Reaction score
9
Points
15
Salam, sesapa ada tanah sendiri dan nak wat rumah burung walet leh contact sy je.. Rumah burung 3 tingkat harga dalam 225k saje.. All-in siap sound system.
 
Sponsored Post

Astarguy

Fun Poster
Joined
Nov 16, 2009
Messages
598
Reaction score
9
Points
15
Salam dan selamat pagi.. Perkhidmatan sediakan pelan arkitek, struktur, sivil, report calculation, submission ke majlis untuk kelulusan. Sesapa nak wat rumah-rumah banglo ke nak wat housing leh contact saya je... Fee yang dikenakan amat berpatutan. :)cgrock
 

swbina

Fun Poster
Joined
Apr 18, 2011
Messages
777
Reaction score
1
Points
15
Salam TT, sy ada kerja renovation sikit. nak minta TT buat pelan arkitek sikit nak tunjuk kat client.
 

Astarguy

Fun Poster
Joined
Nov 16, 2009
Messages
598
Reaction score
9
Points
15
kalau rumah saiz 30 kaki x 60 kaki. plan dia agak2 brapa bro?
Tgk area mana rumah tu nak buat. Kalo 1 tingkat kat kl/selangor tu dalam 15k all-in dari pelan planner, pelan arkitek, pelan engineer, report, calculation, submission ke majlis sampai lulus untuk construction.
Kalo jadi nak buat contact sy je. :D
 

beautifulmind

Active+ Member
Joined
Dec 17, 2005
Messages
3,809
Reaction score
10
Points
25
tuan Astarguy,

tang payment macamana?

survey tanah...bincang2..kena caj ke?

tq

p/s:blh PM no telefon tuan..
 

Astarguy

Fun Poster
Joined
Nov 16, 2009
Messages
598
Reaction score
9
Points
15
tuan Astarguy,

tang payment macamana?

survey tanah...bincang2..kena caj ke?

tq

p/s:blh PM no telefon tuan..
Salam, payment pulak secara berperingkat.. Selalunya sy charge ikut
1) peringkat permulaan 20%
2) peringkat rekabentuk & lukisan 30%
3) peringkat submission ke majlis 30%
4) dapat kelulusan dari majlis untuk pembinaan 20%

Ada apa2 projek nak buat contact sy je.. senang dan dijamin beres. No phone dah PM. TQ :D
 

sedanfx

InstaForex Official, Introducing Broker
Platinum Member
Joined
May 31, 2007
Messages
6,354
Reaction score
193
Points
78
boleh x sy nk pelan umah 2 tingkat. tapi sy nk bayar murah je, sb xbuat pinjaman dan umah pun nk buat sendiri.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register