Pengalaman menggunakan printer dan memilih printer

Recommended Brokers


Sponsored Post

puckish

Fun Poster
Joined
Apr 22, 2009
Messages
595
Reaction score
26
Points
20
brother hl 2140 bos, dulu beli ratus2 gak..skang nampak lazada rm 120, besar dan berat.tapi bukan angkat hari pon :D ...janji berbaloi bos, dah berim2 kertas print sbb aku student...
tapi bukan 3 in 1 kan?
 

playerz

Fun Poster
Joined
Mar 30, 2010
Messages
141
Reaction score
0
Points
10
sebelum2 ni aku pakai brand HP 3 in 1 xigt siri ape, canon mp280 (best), epson yang lama dulu awal2 tahun 2000 kot...
sekarang pakai Epson L1800... besau punyer A3.. print memang puas hati..ink boleh dikatakn jimat la..
harga..macam no siri dia gak..huhu
 

wan632

Active Member
Joined
Oct 29, 2011
Messages
2,479
Reaction score
82
Points
30
sebelum2 ni aku pakai brand HP 3 in 1 xigt siri ape, canon mp280 (best), epson yang lama dulu awal2 tahun 2000 kot...
sekarang pakai Epson L1800... besau punyer A3.. print memang puas hati..ink boleh dikatakn jimat la..
harga..macam no siri dia gak..huhu
Salam bos, cari info ink dia guna jenis apa, guna yang bukan OEM okay tak?? kalau ada recomendation lagi bagus :D:D
 

Dragonforex

Permanently Banned
Joined
Sep 3, 2017
Messages
3,417
Reaction score
342
Points
46
aku pakai canon je. ink topup sendiri. font pon clear

super duper jimat
 

tr4falgar

Super Active Member
Joined
Oct 14, 2012
Messages
6,253
Reaction score
479
Points
86
den guna epson L210 beli kat web lelong.. ink den guna SAVE 2 PRINT 100 ML tak dan la nak beli ori hehe ..

buat guna print biasa2 je.. takde nak quality sgt pon ..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register