BTC USD 65,138.8 Gold USD 1,783.67
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Pemborong e-cigar @ rokok elektronik

FaRid^sp

Super Active Member
Joined
Mar 8, 2009
Messages
5,745
Reaction score
13
Points
65
Salam..

e-cigarette.jpg


aku skrg dok plan nak pasarkan e-cigar diseluruh kawasan kedah sbb tgk market kat sini masih fresh.. lagipun ramai kawan2 dok tanya.. Kalau ada supplier yg boleh bagi harga terbaik mmg terus deal la.. budget harga 1 set termasuk aksesori bawah RM40 la (kualiti @ kadar % nikotin x kisah) sbb aku pun nak jual murah2 je (test market dulu).. google semalam ada sorang brader di KL boleh bagi harga RM35 seunit (minima order = 12 set) tapi dia kata bulan depan baru start (mungkin tgh survey market kot). Nak shopping by foreign website malas la sbb xde akaun paypal & proses kastam lg walaupun harga dah ok sgt2.. so tokey2 e-cigar tlg ye..

PM @ SMS/Call : 017-4915756
:)
 
Sponsored Post

zaimi2

Legendary Member
Paid Membership
Joined
Mar 21, 2008
Messages
15,045
Reaction score
390
Points
131
Salam..

e-cigarette.jpg


aku skrg dok plan nak pasarkan e-cigar diseluruh kawasan kedah sbb tgk market kat sini masih fresh.. lagipun ramai kawan2 dok tanya.. Kalau ada supplier yg boleh bagi harga terbaik mmg terus deal la.. budget harga 1 set termasuk aksesori bawah RM40 la (kualiti @ kadar % nikotin x kisah) sbb aku pun nak jual murah2 je (test market dulu).. google semalam ada sorang brader di KL boleh bagi harga RM35 seunit (minima order = 12 set) tapi dia kata bulan depan baru start (mungkin tgh survey market kot). Nak shopping by foreign website malas la sbb xde akaun paypal & proses kastam lg walaupun harga dah ok sgt2.. so tokey2 e-cigar tlg ye..

PM @ SMS/Call : 017-4915756
:)

aku mcm kenal je mamat yang deal ngan ko 2...

sebab mgkn dia tgh deal ngan aku :eek::eek::eek::eek:

mungkin la
 

kemey

Active+ Member
Joined
Apr 13, 2012
Messages
2,786
Reaction score
82
Points
30
Salam..

e-cigarette.jpg


aku skrg dok plan nak pasarkan e-cigar diseluruh kawasan kedah sbb tgk market kat sini masih fresh.. lagipun ramai kawan2 dok tanya.. Kalau ada supplier yg boleh bagi harga terbaik mmg terus deal la.. budget harga 1 set termasuk aksesori bawah RM40 la (kualiti @ kadar % nikotin x kisah) sbb aku pun nak jual murah2 je (test market dulu).. google semalam ada sorang brader di KL boleh bagi harga RM35 seunit (minima order = 12 set) tapi dia kata bulan depan baru start (mungkin tgh survey market kot). Nak shopping by foreign website malas la sbb xde akaun paypal & proses kastam lg walaupun harga dah ok sgt2.. so tokey2 e-cigar tlg ye..

PM @ SMS/Call : 017-4915756
:)

bro, arituh sepupu pegi hadyai jalan2, katanya kat hadyai banyak jual e-cig nih dan harga murah.. kalu dah kat alor star, awat hang tak pi hadyai jah survey kat sana kot2 murah giler...
 

arejeep01

Active Member
Joined
May 6, 2010
Messages
1,313
Reaction score
38
Points
30
hidup lagi ker thread nih? aku pon ingat nak cari supplier harga runtuh nih..ada ker?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register