To Sell Buku: Aku, Rokok & Suatu Pencarian

CG Sponsors




jaws_am

Legendary Member
Joined
May 29, 2008
Messages
10,142
Reaction score
1,504
Points
191
Up time bulan posa..
Bacaan baik untuk yg nak berhenti merokok.. :">
 
Sponsored Post

quackk

Active Member
Joined
Oct 27, 2012
Messages
1,460
Reaction score
78
Points
30
tahniah TT...boleh lawan The Faiz Ibrahim ni

aku dah lama berhenti merokok...dan kata2 TT kepada orang2 agama dalam buku tu pun bagus...aku setuju...

dok sembang agama pung pang pung pang..last2 habis sembang amik rokok sebatang asap berkepul....:D:D:D:D
sebab rokok datang lg awal drpd islam..
 

silasroon

Active+ Member
Joined
Oct 10, 2016
Messages
3,038
Reaction score
691
Points
71
fb tn silasroon kne open untuk di follow secara public..
boleh guna fb untuk sampaikan meseg dgn lebih berkesan..

disamping itu boleh start promote buku baru..
cari targeted audien..

Camna nak open tu....bukan ke FB tu dah open. Sape-sape boleh acces kan.

Ke cheq ni yang tak pandai guna FB..:)):))
 

marvelous

Legendary Member
Joined
Aug 21, 2006
Messages
16,881
Reaction score
2,775
Points
201
sebab rokok datang lg awal drpd islam..
rokok mula di perkenalkan pada abad ke 17 di negara2 islam...

rokok muncul selepas Islam ada...

jika rokok muncul sebelum Islam...pasti sahabat2 akan bertanyakan hukum merokok kepada Nabi...

rokok muncul selepas Islam di turunkan maka ijtihad ulama di rujuk...

wallhuhalam
 

jaws_am

Legendary Member
Joined
May 29, 2008
Messages
10,142
Reaction score
1,504
Points
191

Camna nak open tu....bukan ke FB tu dah open. Sape-sape boleh acces kan.

Ke cheq ni yang tak pandai guna FB..:)):))
fb mmg open..
cuma kita ada kuasa untuk allow public follow..

mcm skrng acct tn silasroon disable public follow..
 

silasroon

Active+ Member
Joined
Oct 10, 2016
Messages
3,038
Reaction score
691
Points
71
fb mmg open..
cuma kita ada kuasa untuk allow public follow..

mcm skrng acct tn silasroon disable public follow..
Ohhh.....nak setting kat mana bro? Kat tetapan tu ke?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register