e-cigarette

  1. SNOWPLUS Malaysia

    To Sell SNOWPLUS Malaysia E-Cigarette & Flavours

    Experience the evolution of coffee with SNOWPLUS Coffee Edition. Extracted from real coffee beans. 0% tobacco, 0% nicotine, 100% pure enjoyment. #SnowPlus⁣ #snowplusmy⁣ #snowplusmylaunch⁣ #SnowPluslife⁣ #letssnow⁣ #sparkfresh #cafemalaysia #cafehoppingmalaysia
  2. M

    To Sell SuperNova liquid for all e-cig devices.100% free nicotine.

    Assalamualaikum warga CG. We are selling a free nicotine liquid for all e-cig devices. Got 7 flavor. Great taste n huge vapor. Pm me for more info. If u're interested want to become our reseller u are most welcome. 216CF379 add me bbm or sms/call: 011 2850 5028 VAPE ON!:)cgrock
  3. selipar2010

    Wanted E-cigarette less RM100

    Salam sape ade jual borong tlg pm harga kalau bleh nk beli yg ego 2 batang dlm kotak skrg dpt harga RMxx shj borong kalau yg 1 batang pn bleh offer jugak...harga yg ni lagi rendah...hehe tlg pm brand dgn harga sekali COD area KL tq
  4. private_eye217

    Wanted E-cig vapers..sape ada jual??

    salam..ada x yg jual e-cig vapers dlm CG ni..
  5. FaRid^sp

    Wanted Pemborong e-cigar @ rokok elektronik

    Salam.. aku skrg dok plan nak pasarkan e-cigar diseluruh kawasan kedah sbb tgk market kat sini masih fresh.. lagipun ramai kawan2 dok tanya.. Kalau ada supplier yg boleh bagi harga terbaik mmg terus deal la.. budget harga 1 set termasuk aksesori bawah RM40 la (kualiti @ kadar % nikotin x...
  6. P

    Wanted Supplier E-liquid dan Catrij utk rokok elektronik

    salam, saya mencari supplier atau kawan2 di cg yg menjual e-liquid dan katrij utk rokok elektronik spt smoker haven punya dengan harga yang murah. harga dan minimum order brp? kalau boleh lokasi kl atau sewaktu dengannya. pm best price kat saya. atau cal atau sms:012-2002154 sekian.
Top
Log in Register