rokok elektronik

  1. SNOWPLUS Malaysia

    To Sell SNOWPLUS Malaysia E-Cigarette & Flavours

    Experience the evolution of coffee with SNOWPLUS Coffee Edition. Extracted from real coffee beans. 0% tobacco, 0% nicotine, 100% pure enjoyment. #SnowPlus⁣ #snowplusmy⁣ #snowplusmylaunch⁣ #SnowPluslife⁣ #letssnow⁣ #sparkfresh #cafemalaysia #cafehoppingmalaysia
  2. selipar2010

    Wanted E-cigarette less RM100

    Salam sape ade jual borong tlg pm harga kalau bleh nk beli yg ego 2 batang dlm kotak skrg dpt harga RMxx shj borong kalau yg 1 batang pn bleh offer jugak...harga yg ni lagi rendah...hehe tlg pm brand dgn harga sekali COD area KL tq
  3. FaRid^sp

    Wanted Pemborong e-cigar @ rokok elektronik

    Salam.. aku skrg dok plan nak pasarkan e-cigar diseluruh kawasan kedah sbb tgk market kat sini masih fresh.. lagipun ramai kawan2 dok tanya.. Kalau ada supplier yg boleh bagi harga terbaik mmg terus deal la.. budget harga 1 set termasuk aksesori bawah RM40 la (kualiti @ kadar % nikotin x...
Top
Log in Register