CikSukan
Blogger Moderator

- Messages
- 9,941
- Joined
- Aug 19, 2006
- Messages
- 9,941
- Reaction score
- 580
- Points
- 111
hari ke=5 dan seterusnyajika anda dirogol apa perlu anda buat?
hari pertama
:selepas dirogol anda tak perlu tergesa gesa buat lapuran polis,jalankanxtvt harian seperti biasa
hari ke=2
berbincang ngan org kenamaan,kerana mereka sangat prihatin dan simpati ngan mangsa rogol.
hari ke=3
buat pemeriksaan fizikal kat hospital.takut bahan bukti hilang?
xpayah risau,hospital kat negara kita paling canggeh kat bumi ni,boleh kesan DNA walaupun dah 2hari n dah mandi n berak.perlu report polis?polis negara kita pun prihatin gak,mereka akan hantar pegawai pergi dihospital bawak borang report polis.n tolong wat report sekalli kalau ada *****.
hari ke=4
ambik peguam,xda duit ambik peguam?jangan risau negara akan menyediakan peguam,pengangkutan ,penginapan ,perbelanjaan..
mcm xlogik ja kalau dakwa jantan gagah perkasa dirogol oleh org tua reput tulang belakang,hakim cayer ker?jgn risau ,logic or x belakang crita,yg penting dakwa ja...mereka tak berani bantah..
semua media akan cakap kamu benar.nak nampak betul ,g jer bersumpah.[/QUOTE]
============
Dari step awak forecast ni, kalau directornya dari UMNO dan BN, hari 1st katalah pelakonnya awak, we all UMNO akan implan camera and recoder kat badan you, then easier untuk charge rogol liwat awak dah diliwat sebab ada movies yeah oh yea!
But dari storyline step ni, saya fikir probably diplan oleh parti PAS or DAP since diorang tergugat, bilamana parti setahun jagung PKR boleh mengalahkan dengan teruk 50 tahun usia PAS dan DAP masa PRU 12.
Normal untuk kawan makan kawan, musuh dalam selimut dan tikam member dari belakang.
Just my teori but don't take so serious.
Last edited: