BTC USD 24,390.6 Gold USD 1,798.52
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Pembekal / pengilang air mineral - 5 juta botol

jani

Active Member
Messages
2,365
Joined
Apr 28, 2008
Messages
2,365
Reaction score
23
Points
25
Mencari pengilang atau pembekal air mineral 500ml kuantiti 5juta @ 5,000,000 botol untuk dihantar ke Jepun. Harga dikehendaki bawah 33sen sebotol termasuk transport ke port klang. Total barang Lump Sum sekali hantar. Sekiranya jadi next project akan ditawarkan lagi.

Term Payment : Company akan dibayar bila barang sampai di Port Klang. Untuk detail akan dibincangkan

harga below Rm o.33 sebotol termasuk transport ke port klang.. need A.S.A.P..

Sesiapa yang berminat boleh pm @ email [email protected] @ 0195626241 Ruzaini
 
Last edited:
Sponsored Post

Jeb

CG Top Poster Club
gem
Messages
39,505
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,505
Reaction score
124
Points
123
nak lumpsum ke mcm mana ni bang.payment camne.:D
 

abgmie

Active+ Member
Messages
4,528
Paid Membership
Joined
Nov 5, 2009
Messages
4,528
Reaction score
217
Points
33
banyaknya bos...buat trading ka ?.
 

jani

Active Member
Messages
2,365
Joined
Apr 28, 2008
Messages
2,365
Reaction score
23
Points
25
nak lumpsum ke mcm mana ni bang.payment camne.:D

lump sum 5juta..sbb nk bw naik kapal antar ke Jepon.. payment barang smpai jepun payment clear..
 

Jeb

CG Top Poster Club
gem
Messages
39,505
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,505
Reaction score
124
Points
123
lump sum 5juta..sbb nk bw naik kapal antar ke Jepon.. payment barang smpai jepun payment clear..

uish lamanya.berapa mggu nak tggu payment tu.cod takleh ke boh
 

Joe1911

Active Member
Messages
1,644
Joined
Mar 5, 2009
Messages
1,644
Reaction score
8
Points
25
laaa aku baru bungkus air mineral nak jual,tak jadi plak... rugi la aku.:eek::eek:
 

fyz_2006

Active Member
Messages
1,484
Joined
Mar 13, 2007
Messages
1,484
Reaction score
0
Points
20
ni jadi ke tak jadi ni??? kalau jadi katakan jadi... :)
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register