pembekal air minuman

  1. ipins

    Wanted Minuman Pocari Sweat (Botol atau tin)

    Assalamualaikum, Siapa sini yg jadi agen/distributor atau kenal/tahu distributor Pocari Sweat utk market Malaysia? Nak kan quotation utk 1000++ botol/tin Pocari Sweat. Urgent!
  2. syukranjz

    Wanted Saya perlukan 1000 Air kotak

    Assalamualaikum.. Dekat mana saya boleh dapatkan item berikut dengan harga yg paling murah: Air kotak 250ML(Brand x kisah) kuantiti: 1000 Kalau boleh harga rendah dari Pasaraya Besar.. :)cgrock
  3. ~WaiyU

    Wanted Pembekal Air Minuman Berkabonat F&N, Coca Cola, Pepsi

    Salam Warga CG.. Sy nk tnya disini, ada sesiapa yg membekal air TIN minuman berkabonat F&N, Coca Cola, Pepsi, Season..dgn harga yg murah? Atau sesape yg kenal contact mana2 yg boleh bekalkn wholesale dgn harga yg murah?.. Sy ingin membeli dgn kadar 5000 tin/seminggu..jika ada yg murah lg...
  4. ecram_93

    Wanted Sea Master Drinking Water 230ml / 1000 botol

    Salam carigold , Ada tak sesiapa yang boleh supply Sea Master Drinking Water 230ml 1000 botol .. Harga cun dan menarik kira jalan lah .. Area UPM Serdang .. :D PM ye :)cgrock Gambar seperti dibawah ..
  5. U

    Wanted Pembekal air minuman RO Seamaster

    Salam ada sesiapa dalam cg ni boleh bekalkan kepada saya air ro jenama seamaster saya memerlukan sebanyak 500ctn.siap hantar.saya berada di triang
  6. G

    Wanted Pemborong Air Gau

    salam. ada kawan duk kat klang tanya den boleh tolong cari org yg supply air gau dgn harga yg berpatutan sekali penghantaran. 1.order dalam 100 carton sebulan. standard 12 botol dlm satu carton. 2.botol mineral 1.5 liter tanpa sticker. 3.boleh hantar kawasan semenanjung. sape yg boleh supply...
  7. badrush

    Wanted Mencari Pembekal Air Mineral Berjenama Sendiri

    Salam, Disini saya ingin mencari pembekal air mineral berjenama sendiri. Air mineral 500ml minimum order. Sesiapa boleh membantu atau mempunyai perkhidmatan membekal air mineral, sila hubungi saya melalui email/ no telefon pejabat. Kepada pembekal yang ingin menghantar quotation harga, boleh...
  8. H

    Wanted Supplier Alternatif Utk Cream Cracker & Yogurt Nestle Bliss

    Salam Saya sedang mencari better alternatif utk 1. Cream Cracker / biskut kapal ( dalam tin besar ) 2. Oren + yogurt seperti Nestle Bliss ( 3 liter pack ) Sapa2 yang ada info atau contact, pls let me know Volume utk biskut = 600 tin sebulan Volume utk oren + yogurt = 6000 liter sebulan...
  9. mastered

    Wanted Mencari pembekal air minuman 500ml 4juta unit

    ASSALAMUALAIKUM, SAYA SEDANG MENCARI PEMBEKAL UNTUK AIR MINUMAN 500ML(BUKAN MINERAL WATER) UNTUK 4 JUTA UNIT. HARGA YG SAYA DAPAT SEKARANG 23SEN TERMASUK DENGAN LOGO.. MANA-MANA YG BOLEH BAGI RENDAH DARI HARGA TERSEBUT. BOLEH HUBUNGI SAYA. ORDER PERTAMA YG SAYA AKAN BUAT PADA NOVEMBER 2011...
  10. kijangkota

    Wanted Pembekal minuman/dadih/jelly kelapa secara consignment dikehendaki !!

    Salam warga carigold, Saya nak offer kepada pembekal minuman/dadih/jelly kelapa yang nak supply barang secara consignment kepada saya diminta hubungi saya untuk berbicang. Sebenarnya saya dapat satu tapak bazar Ramadhan kat tempat saya dan bercadang nak jual minuman, jadi untuk mempelbagaikan...
  11. B

    To Sell Air Mineral Gau RM0.60

    Kami ada membekal air mineral GAU.. Harga:500ml = RM14.50/corton Syarat:-Hanya pembelian 500 kotak ke atas sahaja -Penghantaran pula mengikut terma dan syarat Jika ada syarikat atau individu yang berminat boleh hubungi/PM saya, yang hendak menjalankan secara kontrak pun boleh. Terima...
  12. jani

    Wanted Pembekal / pengilang air mineral - 5 juta botol

    Mencari pengilang atau pembekal air mineral 500ml kuantiti 5juta @ 5,000,000 botol untuk dihantar ke Jepun. Harga dikehendaki bawah 33sen sebotol termasuk transport ke port klang. Total barang Lump Sum sekali hantar. Sekiranya jadi next project akan ditawarkan lagi. Term Payment : Company akan...
  13. andaraya

    Wanted Pembekal air mineral, 100 plus dan minuman ringan yg lain

    sy mencari pembekal air mineral dan air minuman ( botol kecik, besar, dan cup ) air 100 plus, botol kecik, besar dan dlm tin air twister botol kecik dan besar bagi pembekal2 di luar sana boleh hantarkan quotation harga pada saya. Quantiti untuk 100 kotak untuk setiap satu jenis dan saiz...
  14. only1

    Wanted Pembekal air kotak Drinho, Season, Milo & Dutch Lady

    Assalamualaikum.. tumpang bertanya kat mana nak dapat air kotak dan juga air tin secara borong? berapa jatuh harga sekotak ye.. TQ
  15. aes

    Wanted Mencari Produk Utk Pasaran Negeri Melaka

    Salam ..... PelWANG terbuka untuk mereka yang mempunyai produk utk dipasarkan di sekitar negeri Melaka dan sebahagian Johor dan N9. Pembayaran adalah secara term 14 hari / CASH, tertakluk kepada perbincangan kita. Produk akan diedarkan secara eksklusif oleh pengedar. Keutamaan diberikan...
  16. G

    Wanted Pembekal air mineral atau air minuman segera

    assalamualaikum... aku memerlukan 70 kotak air mineral atau air minuman siap hantar ke bandar tun hussein onn cheras.. aku nak esok.. 70 kotak yg 500ml... sms aku jenis air mineral/air minuman utk 500ml.. berapa harga sebotol.. aku nak 70kotak.. klu x silap aku dalam satu kotak ada 24botol...
  17. multitrader

    Wanted Drinking Water & Cooking Oil Manufacturer

    Salam CGriansss.... Saya mencari, 1. Drinking water manufacturer untuk product kami. 2. Manufacturer minyak masak untuk product kami. diharap dapat info dari sedara sedara di CG. Salam.
  18. WMComm

    Wanted Pembekal Air Minuman Tin Murah!!!

    Salam geng2 niaga CG. :) Aku nak tau,mana mau dapat air tin harga borong lebih murah dari pasaraya. :-? Jika ada,email aku sebut harga untuk semua jenis air tin.permulaan aku ambil setiap jenis 1 katon.bayaran secara tunai.tapi penghantaran pembekal kena sediakan la. :"> jumlah bergantung...
Top
Log in Register