Wanted Pemborong Air Gau

CG Sponsors




gpasolution4u

Active Member
Joined
Dec 20, 2011
Messages
1,106
Reaction score
15
Points
25
salam. ada kawan duk kat klang tanya den boleh tolong cari org yg supply air gau dgn harga yg berpatutan sekali penghantaran.

1.order dalam 100 carton sebulan. standard 12 botol dlm satu carton.

2.botol mineral 1.5 liter tanpa sticker.

3.boleh hantar kawasan semenanjung.

sape yg boleh supply tu boleh info di sini atau pm saya.

sila beritahu sekali kelulusan yg ada utk air gau yg anda supply. tk:D
 
Sponsored Post

JAYPB

Active+ Member
Joined
Jul 31, 2009
Messages
3,546
Reaction score
4
Points
25
kena ambik sendiri ada le..tempat aku kalau ada majlis bacaan yassin guna air ghau le..
 

gpasolution4u

Active Member
Joined
Dec 20, 2011
Messages
1,106
Reaction score
15
Points
25
kena ambik sendiri ada le..tempat aku kalau ada majlis bacaan yassin guna air ghau le..
amik sendiri yg penat sikit tu, tapi tgk le harga kalau hantar atau amik sendiri tu brp bezanya.?:)
 

juweialhaj

Super Active Member
Joined
Apr 1, 2011
Messages
8,521
Reaction score
94
Points
70
Saya boleh. Tapi nnt sy confirmkan harga.
 

juweialhaj

Super Active Member
Joined
Apr 1, 2011
Messages
8,521
Reaction score
94
Points
70
salam. ada kawan duk kat klang tanya den boleh tolong cari org yg supply air gau dgn harga yg berpatutan sekali penghantaran.

1.order dalam 100 carton sebulan. standard 12 botol dlm satu carton.

2.botol mineral 1.5 liter tanpa sticker.

3.boleh hantar kawasan semenanjung.

sape yg boleh supply tu boleh info di sini atau pm saya.

sila beritahu sekali kelulusan yg ada utk air gau yg anda supply. tk:D
1. Nnt saya check balik harga
2. Kenapa tanpa sticker? Saya biasa ambil dengan sticker jugak.
3. Specific location?
 

gpasolution4u

Active Member
Joined
Dec 20, 2011
Messages
1,106
Reaction score
15
Points
25
1. Nnt saya check balik harga
2. Kenapa tanpa sticker? Saya biasa ambil dengan sticker jugak.
3. Specific location?
sbb kwn tu nak buh sticker sendiri.

specific kat klang area bukit tinggi tak salah, tapi dia nak tahu kalau boleh hantar ke area semenanjung.

payment cash.:D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register