Wanted Pembekal Air Minuman Tin Murah!!!

CG Sponsors




WMComm

CG Top Poster Club
Joined
Jan 10, 2008
Messages
22,845
Reaction score
95
Points
120
Salam geng2 niaga CG. :)

Aku nak tau,mana mau dapat air tin harga borong lebih murah dari pasaraya. :-?

Jika ada,email aku sebut harga untuk semua jenis air tin.permulaan aku ambil setiap jenis 1 katon.bayaran secara tunai.tapi penghantaran pembekal kena sediakan la. :"> jumlah bergantung kepada kapasiti kedai aku. :)) area bangi. :D

Jika tiada,pasaraya mana lebih murah? :confused:
1) Tesco
2) Carrefour
3) Giant
4) Sila nyatakan

Thx kepada pemberi info. :)paid
 
Sponsored Post

Jeb

CG Top Poster Club
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,505
Reaction score
124
Points
123
bnyak tul bisnes ko ni beb.tahniah2.:D
 
Last edited:

tEnuKLang

Super Active Member
Joined
Nov 6, 2007
Messages
5,656
Reaction score
3
Points
65
kay Nilai ade kedai jual RM18, murah ke?
 

Jeb

CG Top Poster Club
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,505
Reaction score
124
Points
123
Cuba ko cari kat kilang Permanis kat bangi tu...
 

WMComm

CG Top Poster Club
Joined
Jan 10, 2008
Messages
22,845
Reaction score
95
Points
120
nyak tul bisnes ko ni beb.tahniah2.:D
hehehe.Jeb user pertama sapa aku.perbanyakkan info,untuk kemudahan masa hadapan. :)

biz asam info dah dapat.dah beli 1st round cuma baru edarkan 1 kedai dalam UKM.kurang masa nak packing dan runner,aku slow dlu. :)

waffle pula mesin dah tau cuma tepung belum jumpa yang wangi dan sedap. ~X(

ice blend buatan sendiri info sangat kurang. #:-S
 

WMComm

CG Top Poster Club
Joined
Jan 10, 2008
Messages
22,845
Reaction score
95
Points
120
Cuba ko cari kat kilang Permanis kat bangi tu...
aku ada order direct dari agent.mahal lo.1 tin jatuh rm1.05 cuma keistimewaan adalah term 30 hari.

ada org dalam permanis ke? :-?
 

Jeb

CG Top Poster Club
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,505
Reaction score
124
Points
123
aku ada order direct dari agent.mahal lo.1 tin jatuh rm1.05 cuma keistimewaan adalah term 30 hari.

ada org dalam permanis ke? :-?
Erm...dah lama sgt dah aku tak jumpa orang dalam tu...ade
dekat2 10 tahun dah...tak taula dia idup lagi ke tak.Dulu pun dah sakit2 dah.
dulu dia slalu gak tolak murah2 kat aku.satu katon rm5 je dulu:D:D


tapi tak silap aku le,mmg leh order dari ctu.kira cash and carry:-?:-?
 

WMComm

CG Top Poster Club
Joined
Jan 10, 2008
Messages
22,845
Reaction score
95
Points
120
Erm...dah lama sgt dah aku tak jumpa orang dalam tu...ade
dekat2 10 tahun dah...tak taula dia idup lagi ke tak.Dulu pun dah sakit2 dah.
dulu dia slalu gak tolak murah2 kat aku.satu katon rm5 je dulu:D:D


tapi tak silap aku le,mmg leh order dari ctu.kira cash and carry:-?:-?
1 katon rm5?mak ai.1 tin jatuh rm0.20? :eek:
 

tEnuKLang

Super Active Member
Joined
Nov 6, 2007
Messages
5,656
Reaction score
3
Points
65
rm18? :eek:
untuk air tin murah bangat tu.cuma nak tau semua jenis ke?
nilai 1 atau 3?
tak, RM18.90 kut, nh yg bkan F&N nye air tin..
kalau F&N RM21 kut...
kat area Taman Semarak Nilai, dekat2 ngn lokasi pasar mlm...

murah ke tuh?
beser rege ko jumpa bape?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register