kilang

  1. M

    Pelukis Pelan Ubahsuai Tambahan Kilang & Ubahsuai [email protected] di Shah Alam MBSA

    Assalamualaikum sahabat2 forum Carigold! Anda mencari pelukis pelan tambahan kilang & ubahsuai pejabat? Saya berpengalaman lebih 10 tahun dalam menyediakan pelan ubahsuai kilang & pejabat & submission ke MBSA Shah Alam hingga mendapat kelulusan & permit ubahsuai Skop kerja & khidmat yang saya...
  2. A

    Wanted Ingin mencari warehouse

    Saya ingin mencari warehouse/kilang 1. Boleh buat lesen 2. keluasan 22k x 30k sqt (kalau dapat) 3. Area semenyih, jln kapar, hulu langat, dengkil 4. Sewa dlm anggaran 4.5k - 6.5k /bln jika ada boleh hubungi sy 012-7187273
  3. A

    Wanted Barang kelengkapan kilang kerepek

    Utk pengetahuan semua, sy mencari pengusaha kilang kerepek yg tidak mengusahakan lg perusahaan kerepek. Sy ingin membeli kelengkapan dan formula. Aset perlu di sekitar melaka, atau johor atau n9. Jika ada sebarang maklumat blh kongsi di thread ini. Terima kasih.
  4. thejamz

    Mencari Properties utk DiJual/ DiSewa sekitar Lembah Kelang

    Salam Warga CG Kepada rakan2 CG yang mempunyai Sahabat, Keluarga, Saudara mara mahupun Kenalan yang ingin MENJUAL atau MENYEWAKAN hartanah mereka SILA BACA Saya dari Vision Homes Realty E(3) 1392 sebuah AGENSI HARTANAH BERDAFTAR di bawah LPPEH ingin memaklumkan, pelanggan kami sedang mencari...
  5. MugenMTX5

    Wanted Mencari Kilang A4 Paper - KOMISEN -

    Assalamualaikum.. - tak nak citer pepanjang.. - sekarang tengah mencari kilang yang bebetul POTONG BIG ROLL untuk di jadikan A4 Paper Di Malaysia Atau Indonesia (TIDAK MAHU AGENT atau ORANG TENGAH) - Sesiapa Leh Bagi Maklumat Sehingga Projek Berjaya Berjalan.. - Akan Terima Habuan.. ( RM 5,000-...
  6. K

    Wanted Pengilang untuk hasilkan barang dari brown paper

    Assalamualaikum, Saya Khairur, Tujuan join CG ni tak lain tak bukan, nak berkongsi. Ilmu tuan puan saya mau pelajari. Dan peluang2 dari pihak saya akan dimaklumkan. Tanpa berlengah: Saya bekerja di SEA Pacific Paper Tech Sdn Bhd, Kamunting Perak. www.spptsb.com kami pengeluar kertas daripada...
  7. SifuSupersonic

    Wanted Mencari Kilang Kosong

    Kami sebuah syarikat ingin mencari kilang kosong dan berikut merupakan detail : Area - Shah alam Keluasan - 50K sqf Kegunaan - Sebagai stor / simpan barang Jangka masa - 1-3 Tahun Sila hantar quotation di : verticalzone/at/gmail/com Sebarang pertanyaan sila hantar di email yg sama. Tq.
  8. jani

    Wanted Pembekal / pengilang air mineral - 5 juta botol

    Mencari pengilang atau pembekal air mineral 500ml kuantiti 5juta @ 5,000,000 botol untuk dihantar ke Jepun. Harga dikehendaki bawah 33sen sebotol termasuk transport ke port klang. Total barang Lump Sum sekali hantar. Sekiranya jadi next project akan ditawarkan lagi. Term Payment : Company akan...
  9. H

    Wanted Consultant - pembinaan kilang packing minyak sawit

    assalamualaikum..... sy mencari company-company yang membuat concultant bagi pembinaan kilang2. sy ingin mencari consultant yang pernah terlibat dalam pembinaan kilang packer minyak sawit. sila email kepada sy secepat mungkin nama company anda dan nombor telefon untuk mudah sy hubungi...
  10. arcilist

    Wanted Cari kilang packaging di Penang

    salam sapa2 kat penang ni, ade ke kilang yang buat packaging botol kecik2? muat dalam...50g gitu... kalau buleh pack + tampal logo/product info skali ke...mintak tolong kawan2 yg tau prosedur untuk benda2 camni benda camni tu camni...kita dapat barang dalam paket besar...so nk repack buat...
  11. E

    To Sell Pengedar Sandal Raya Lelaki Diperlukan !!

    kami adalah pengilang sandal lelaki. design2 esklusif , simple dan sesuai untuk lelaki yg gemar bergaya. ada 2 jenis. pvc and leather. target market dan hot selling adalah masa musim raya ini. peniaga2 kasut dan sandal sedia ada adalah amat di alu2 kan. yg baru mencari peluang berniaga juga di...
  12. fnd75

    Kilang Gelas utk 1 Malaysia??

    Salam, Aku tgh belek2 kat Google cari supplier botol kaca/gelas kecik utk projek akan dtg. Bila pegi kat site nih: http://www.malayaglass.com/customers.html , tekejut aaa... apakah selama ini kita bersubahat???? ohhh... tidakkk (pinjam ayat Alonso jap :">) ape2 hal... mmg :(scam la, takde ke...
  13. tms

    Wanted Mencari kilang manufacture minuman yg boleh buat contract packaging

    Salam CGrianssss.. Company saya sedang mencari memana bumi company yang boleh buat contract packaging untuk miniman kami. kilang tersebut mesti ada hot filling faciclities untuk PET bottle. Sila hubungi saya untuk info selanjut..
  14. multitrader

    Wanted Drinking Water & Cooking Oil Manufacturer

    Salam CGriansss.... Saya mencari, 1. Drinking water manufacturer untuk product kami. 2. Manufacturer minyak masak untuk product kami. diharap dapat info dari sedara sedara di CG. Salam.
  15. jasonbournekillspy

    Wanted Mencari Pengilang Minyak Masak

    Mencari Minyak Masak yg di bungkus 1kg secara borong untuk dieksport. Sila PM quotation untuk respons yg pantas. Time Kasih.
Top
Log in Register