BTC USD 22,947.5 Gold USD 1,930.54
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Barang kelengkapan kilang kerepek

Sponsored Post

AdamFayyadh

Active Member
Messages
2,266
Joined
Apr 1, 2013
Messages
2,266
Reaction score
4
Points
25
Kelengkapan kat mane2 boleh cari
Tak perlu takeover kilang
Melainkan TT berharap nak dapat dengan harge murah
Yg penting adelah resepi
Bunyi macam remeh, tapi actually bape byk kerepek kat pasaran rase tak sedap

Nak beli ambik masa, nak setting kilang tu yg malas.
Prjk urgent, oleh itu kena cr shortcut.
Resepi tu pun 1 hal jg, kalau ada pengusaha yg ada aset kelengkapan lengkap nak buat kerepek tp xde modal utk rawmate pisang , ubi dll blh discuss jg.
Mgkn blh ambil upah goreng raw.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register