kerepek

  1. suehani

    To Sell KEREPEK BRONIS

    Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Jom kita Grab Kerepek Bronis yang mmg tak boleh nak cakap kesedapannya Ada 6 perisa 1. Dark Chocolate (Pujaan Ramai) 2. Milk Tea 3. Hazelnut Coffee 4. Nasi Lemak (Uisshh...Kerepek Bronis Nasi Lemak..Mmg Terangkat) 5. Red Velvet 6. Dark Chocolate with Banana...
  2. A

    Wanted Barang kelengkapan kilang kerepek

    Utk pengetahuan semua, sy mencari pengusaha kilang kerepek yg tidak mengusahakan lg perusahaan kerepek. Sy ingin membeli kelengkapan dan formula. Aset perlu di sekitar melaka, atau johor atau n9. Jika ada sebarang maklumat blh kongsi di thread ini. Terima kasih.
  3. M

    To Sell Kerepek Pisang Coklat ranggup

    Snek Pisang yang sangat ranggup dan disalut coklat. Kalau jamu tetamu time raya sure cepat habis nie.. Jom cuba! Harga : 1 box = 500gm = RM27 Shot at 2012-08-05 Shot at 2012-08-05 Untuk maklumat lanjut: SMS 012 - 9435858 email: [email protected]
  4. K

    To Sell Kerepek raya!!!!!!

    Salam wat suma warga2 CG Bersempena Ramadhan dan Aidilfitri yang bakal tiba, kami membuka tempahan bagi aneka jenis kerepek dan kuih2 tradisional (lebih dr 50 jenis)... sekiranya ada antara user2 CG yang berminat untuk membuat tempahan, boleh la menghantar PM kpd pihak kami... sampel (untuk...
  5. zerkz

    Wanted Pisang tanduk muda area Johor sahaja.

    Salam.. saya bagi pihak kawan saya ingi membeli pisang tanduk muda untuk dibuat kerepek pisang tanduk.. pembelian dalam lingkungan 150kg hingga 280kg.... kawasan pembelian adalah di dalam kawasan johor (berdekatan dengan kluang dan batu pahat adalah diutamakan)... kepada sesiapa yang ada...
  6. ontok_ontok

    To Sell Kerepek Pisang Untuk Tempahan/Jual

    Nak cari kerepek pisang untuk Raya ni?? Order/Tempah untuk daerah Kuala Kangsar, Perak Lain2 tmpt bole dirunding Sekilo RM 14 Jual paket2 pun ada:- 200gm RM4..3 paket RM10 Yg paket singgit2 pun ada (50gm) Saje je tolong org niaga.. Bole call/contact 010-3840477
  7. hafizjamil

    To Sell Kerepek pisang abu termurah dipasaran rm12/kg

    dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang salam ramadhan al-mubarak utk semua warga carigold kerepek pisang abu/ pisang nangka/ pisang awak untuk tempahan harga murah dipasaran 1kg=rm12 400g=rm6 harga boleh dirunding jika dibeli dlm kuantiti yg banyak perkhidmatan pos...
  8. Mat Abid

    Wanted Pembekal Kerepek

    Salam.. Saya sedang mencari pembekal kerepek2 yg biasa org jual kat Air Itam johor tu... kalau boleh nak pembekal yg berada di Pantai Timur supaya senang nak re-stock kerepek..sy di Kuala Terengganu Kalau ada, bleh PM sy..nanti boleh jumpa untuk perbincangan seterusnya...mekasih!!
  9. P

    To Sell Kerepek Pisang bersalut coklat

    Dapatkan kerepek pisang bersalut coklat.. RM30.00/1pack (500gm) Penghantaran percuma di area Klang. Kos Penghantaran RM7.50 hingga area KL, RM9.00 untuk area luar KL. Untuk tempahan boleh hubungi atau SMS Azizan 012-3797478 atau email ke [email protected] Penghantaran akan dibuat 3 - 5 hari...
  10. abang mamak

    Wanted Pelbagai kerepek sempena raya

    Salam CG members.. Abg mamak ingin tahu sesiapa yg ada atau kenal org yg terlibat dalam industri prmbuatan kerepek n kekacang. Merangkumi semua kerepek. Abg mamak nak beli dlm kuantiti yg besar. Kalo blh xmo ade org tghlah.. sbb nanti harga dah jadi mahal. sesiapa blh kasi advise skit
  11. kickers78

    To Sell Kerepek Pisang Tanduk Dll

    kpd semua warga cg..kami ada membekal pelbagai jenis kerepek dan yg paling HOT..kerepek pisang tanduk.. seminggu nk raya aritu sold out semua..sekarang ni stok dah ada balik dan tempahan boleh dibuat melalui: pm/sms/call/ ke 0167788014. charge penghantaran bergantung kpd berat tempahan.. harga...
Top
Log in Register