BTC USD 41,675.4 Gold USD 1,813.62
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Package Hotel Langkawi Tanjung Rhu

metaaura

Super Active Member
Joined
Feb 25, 2007
Messages
6,737
Reaction score
3
Points
65
Salam

Mengenai Topik kat atas nak cari sesiapa ada service atau pon nak

rekemen kan hotel area Tanjung Rhu

Tarikh pergi :18 apr 11

Tarikh balik :20 apr 11

Jumlah orang : 3 org

Tourist guide :Kalau ada lagi elok.

Transport pergi balik Hotel: kalau ada lagi baik.

sila pm or reply kat thread ni

terima kasih.
 
Sponsored Post

AILA2002

Super Active Member
Joined
Mar 11, 2008
Messages
8,094
Reaction score
326
Points
81
Mahal area tanjung ara.....
 

metaaura

Super Active Member
Joined
Feb 25, 2007
Messages
6,737
Reaction score
3
Points
65
mahal ke?

saya refer kepada tanjung rhu
 

adamma

CG Top Poster Club
Joined
Mar 7, 2007
Messages
23,639
Reaction score
39
Points
120
try tanya jutaONEfami, dlu aku gi langkawi, dia bnyk tlg bila aku nk gi sana
 

adamma

CG Top Poster Club
Joined
Mar 7, 2007
Messages
23,639
Reaction score
39
Points
120
atau call no dia ni.. 012-4268795 jutaONEfami, kalau dia tanya, sape bg, ckp je adamma CG, atau call no ni 0194573341 Rizal (TERUJA LANGKAWI), pasal transport leh tanya dia..
 
Last edited:

metaaura

Super Active Member
Joined
Feb 25, 2007
Messages
6,737
Reaction score
3
Points
65
wokey saya pon macam terperasan dia ade wat services ni thanks kejab lagi call dia ;)

thanks
alhamdulillah
 

onlinetrader

Super Active Member
Joined
Jan 19, 2010
Messages
6,115
Reaction score
193
Points
73
tanjung rhu nie aku rase x bnyak hotel
yg ada pun semua 4/5 star
sbb belah sini mmg utk rilek2
tgk mtahari terbenam....
 

metaaura

Super Active Member
Joined
Feb 25, 2007
Messages
6,737
Reaction score
3
Points
65
sebenar nya saya tak pernah pergi pun sini (langkawi) mmg total tak tau langsung . ni pun tgh tolong maksu and the geng nak pi sana
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register