travel agency

  1. H

    To Sell Penang Car Rental Png

    Penang Travel Car Services PNG Providing personnel chaffeur for daily and trip basis. Services :- -Tourist hotspot tour on & off map in penang. -Short trip within Penang or airport trip. -Long trip etc. A trip to Cameron Highlands / Kualau Lumpur / Lost world Ipoh / Bukit Merah Laketown. Other...
  2. Vez

    Wanted Ingin membeli Travel Agensi atau Lesen Pelancongan

    Salam Cgrian:) Saya ingin MEMBELI Travel Agensi / Lesen Pelancongan dalam kawasan Kuala Lumpur/Selangor sahaja. Kriteria - Telah beroperasi lebih dari 3 tahun, company bawah 3 tahun taknak. - Rekod baik, tiada hutang atau liabiti - Ada Inbound / Ticketing (outbond option je,takde takpe) -...
  3. L

    To Sell Servis belian barang online co.uk dan Kembara UK. (pakej termurah)

    www.kembarabudget-uk.com Ikuti kami di facebook www.facebook.com/KembarabudgetUK[/SIZE] Kembara Plan X4.2-EPL LFC-MANU-MCFC Kembara EPL budget anda ke Stadium Kelab Utama EPL di United Kingdom. Dengan tawaran PLAN X4.2-EPL kami menawarkan harga paling minimum. PENGINAPAN PERCUMA* ditawarkan...
  4. kedaibiasa

    Partner Travel Agensi

    Assalam, salam sejahtera.. :D:D Saya ingin mencari dikalangan member CG yang buat travel agensi (freelance) atau company. tapi bagus jika buat sendiri, untuk bergabung/mencari pakej untuk guest saya. harap dapat pm saya jika berminat. :)cgrock:)cgrock:)cgrock
  5. syuk_3

    Wanted Introducer pakej pelancongan ( pendapatan lumayan)

    Salam sy ingin menawarkan pada sesiapa yg berminat menambah pendapatan dgn memperjenalkan pakej pelancongan sy pd keluarga dan kenalan anda. Cukup mudah. Introducekan pd sy, 10% dr hrga mereka adalah milik anda. Hanya perkenalkan. Urusan deal dan lain2 akan diurus pihak sy. Cukup mudah. Adik...
  6. ashaidi

    Wanted Organize trip ke Redang 40 pax

    Salam all, sya kena organize ofis trip ke redang pada 16/09 - 18/09 sebanyak 40 pax. sesaper ada contact/info, tlg roger atau e-mail saya total kos per pax, twin sharing, termasuk bfast,lunch dan dinner, transport KL/Redang (to/fro), itinerary, info hotel/resort dan gambar2 sekali dan sebagainya...
  7. metaaura

    Wanted Package Hotel Langkawi Tanjung Rhu

    Salam Mengenai Topik kat atas nak cari sesiapa ada service atau pon nak rekemen kan hotel area Tanjung Rhu Tarikh pergi :18 apr 11 Tarikh balik :20 apr 11 Jumlah orang : 3 org Tourist guide :Kalau ada lagi elok. Transport pergi balik Hotel: kalau ada lagi baik. sila pm or reply kat...
  8. Maestyal

    Wanted Pakej Percutian ke Singapore

    Kawan tolong carikan pakej percutian penuh : 1- utama ke tempat studio disneyland 2- tempat2 makan menarik 3- tempat2 cuci mata + pantai + yg menarik 4- bawa sekali tempat2 yg boeh shopping barang2 yg murah n berpatutan 5- hotel @ tempat menginap pakej siap makan semua...kecuali bab makan kat...
  9. J

    Wanted Pakej Murah ke Bali Termasuk Flight Untuk 20 orang

    Salam, saya mencari agent2 yg meng'offer'kan diri pakej murah ke bali termasuk tambang flight pergi balik untuk awal bulan Feb nie untuk 3 ari 2 malam.. Pakej untuk 20 orang.. Ade sesape leh offer paling murah??? Harga untuk student ok.. :)cgrock
  10. abangbeca

    Wanted Hotel di Cameron Highland

    Aku tgh planning nk cari hotel kat Cameron Highland utk wat reunion...saper2 leh adjusst rege terbaik, leh submit quatation kat aku x???
  11. juezairi

    To Sell Jom melancong 5D4N Tianjin-beijing-tianjin muslim 18-22 dec 2010..pakej menarik

    :)cgrock percutian anda berakhir dengan keceriaan & memori indah bersama KAMI. HARGA BERSIH!! BAWA DUIT SHOPPING SAJA.. Hotel 4 * Long Ding Hua (www.longdinghuahotel.com) Pakej Termasuk :  4 malam penginapan dan sarapan pagi di hotel (tidak di jamin halal—standard buffet)  Makan tengahari &...
  12. panglima_ayam

    Wanted nak pi langkawi ada sesiapa bole uruskan

    aku nak bilik 4 ,kereta 3 buah ,ada sapa bole uruskan tak ,atau yg dok di langkawi ke ,bole adjust harga murah skt ,nak pi 3-4 hari selepas raya ,nak duk dalam 4-5 hari
  13. revolusi

    To Sell Inginkan Kelengkapan percutian Overseas

    Travel Accessories Air Car Hotel Luggage Vacation
  14. K

    Wanted Mencari pakej umrah yang murah dan bagus :D

    as salamu alaykum wbt. saya sedang mencari pakej-pakej umrah yang berpatutan dan servis yang bagus. jika ada rakan-rakan CG yang dapat bagi quotation dulu ke, amatlah saya alu-alukan :) waktu umrah yang dikehendaki ialah pada bulan April ini. sekian, terima kasih :)
  15. little_lily

    Wanted Looking for travel agent~ bandung

    Lily nak gi bandung dari 23 sampai 27 januari 09. so far kalo lily booking sendiri, lily dapat flight>> rm632.50 (sorang) hotel>> rm341 (double room) kalo ader saper2 leh bagi lower rate, pls contact me oki:)
  16. tokmat™

    Wanted Penginapan di Cameron Highland [10-11 Mei '08]

    Assalamualaikum & salam cuti-cuti Malaysia. Thread ni saya buka untuk meminta bantuan rakan2 di CG yang mana mungkin tahu rumah penginapan / chalet yang berbudget rendah atau sederhana di Cameron Highland. Tempat ini adalah untuk penginapan anak murid adik saya yang akan membuat lawatan ke...
Top
Log in Register