Wanted Penginapan di Cameron Highland [10-11 Mei '08]

CG Sponsors




tokmat™

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Dec 23, 2005
Messages
33,932
Reaction score
274
Points
136
Assalamualaikum & salam cuti-cuti Malaysia.

Thread ni saya buka untuk meminta bantuan rakan2 di CG yang mana mungkin tahu rumah penginapan / chalet yang berbudget rendah atau sederhana di Cameron Highland.

Tempat ini adalah untuk penginapan anak murid adik saya yang akan membuat lawatan ke Cameron Highland pada 10 - 11 Mei.

Masa Check in adalah : 10 Mei.
Masa Check out pula : 11 Mei.


Ada tak rakan2 di sini yang boleh membantu adik saya...?

Saya cuba cari secara online & cuba membuat tempahan ptg tadi, tetapi dah penuh rumah penginapan yang ada.

Terima kasih atas bantuan rakan2.......
 
Sponsored Post

tokmat™

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Dec 23, 2005
Messages
33,932
Reaction score
274
Points
136
Jumlah rombongan

Jumlah rombongan dianggarkan 80 orang termasuk guru-guru....
 

Shukz Isma

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Sep 6, 2007
Messages
5,511
Reaction score
15
Points
70
Cepat-cepat.siapa cepat dia dapat.hehe
 

tokmat™

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Dec 23, 2005
Messages
33,932
Reaction score
274
Points
136
bukannya saya le...
adik saya yang diberikan tanggungjawab membawa anak muridnya ke Cameron Highland.....

p/s : nak balik kpg pun pitih tak ada... :(
 

keChiQue_ RosSi

Fun Poster
Joined
Apr 2, 2008
Messages
498
Reaction score
0
Points
10
insyaalah sye akan cube tlg..
so date yg diberi adelah confirm kan??
80 org?? ok2...
boleh bg phn numbr x??
 

tokmat™

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Dec 23, 2005
Messages
33,932
Reaction score
274
Points
136
Jika ikut apa yg disampaikan oleh adik saya...
Guru dalam lingkungan 20 orang.
Maka pelajar ada dalam 60 orang, tetapi pecahan pelajar perempuan & lelaki tak pulak dimaklumkan...
Semuanya pelajar sekolah rendah.....
Date memang confirm... 10 - 11 Mei 2008
Numb phone adik saya akan saya berikan di dalam inbox PM u sebentar lagi....
 

haslan

Fun Poster
Joined
Mar 14, 2007
Messages
230
Reaction score
0
Points
10
contact rahim, kawan saya yg biasa menerima rombongan kat cameron hinghlands no phone 0195634558.
 

tokmat™

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Dec 23, 2005
Messages
33,932
Reaction score
274
Points
136
contact rahim, kawan saya yg biasa menerima rombongan kat cameron hinghlands no phone 0195634558.
betul ke...?
maknanya dah ada 2 orang yang sanggup bantu adik saya ni...
thanx alot......
 

keChiQue_ RosSi

Fun Poster
Joined
Apr 2, 2008
Messages
498
Reaction score
0
Points
10
Jika ikut apa yg disampaikan oleh adik saya...
Guru dalam lingkungan 20 orang.
Maka pelajar ada dalam 60 orang, tetapi pecahan pelajar perempuan & lelaki tak pulak dimaklumkan...
Semuanya pelajar sekolah rendah.....
Date memang confirm... 10 - 11 Mei 2008
Numb phone adik saya akan saya berikan di dalam inbox PM u sebentar lagi....
ok sye dah cek pm.. nanti sye akan beritahu cntct terus dgn adek tok mat ok..
actually sye meman ade buat bisnes tok pelancongan x kira kemana shj..ok
 
Sponsored Post
Top
Log in Register