Wanted Mencari pakej umrah yang murah dan bagus :D

CG Sponsors




kuhik

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jun 12, 2007
Messages
39,519
Reaction score
1,311
Points
191
as salamu alaykum wbt.

saya sedang mencari pakej-pakej umrah yang berpatutan dan servis yang bagus.

jika ada rakan-rakan CG yang dapat bagi quotation dulu ke, amatlah saya alu-alukan :)

waktu umrah yang dikehendaki ialah pada bulan April ini.

sekian, terima kasih :)
 
Sponsored Post

shah_reza02

Active Member
Joined
Nov 18, 2008
Messages
1,150
Reaction score
1
Points
25
salam, cuba awk try umrah yang ade tampal iklan kat masjid2 tu... nombo telefon depam yang sy ingat 019384XXXX
awk cuba call dlu.
umrah ni anjuran sekolah agama as solihin kt shah alam.

tahun 2007 bulan 3 sy pernah g ikut sekolah ni. masa tu pakej 3850. samala mcm awk tgh carik pakej paling murah. alhamdulillah jumpa.

nama ustazah ngn suami dia ni pun sy tak ingat dah. huhu..

tryla... sy rasa skrang ni pun pakej dia still paling murah lagi kot.

kalu gi ngn diorg ni akan naik 2 flight la. akan transit kt mana2 negara.

insyaAllah ok. tq
 
Sponsored Post
Top
Log in Register