pakej percutian

  1. H

    To Sell Travel Planner Services

    KAMI DARI HANIGENIUS SERVICES BOLEH MEMBANTU MERANCANG PERCUTIAN ANDA. DAH TAMAT PKP MESTI ANDA TENGAH PLAN NAK BERCUTI BERSAMA KELUARGA. SEKARANG KITA MASIH TIDAK BOLEH MELANCUNG KE LUAR NEGARA LAGI. APAKATA KITA RANCANG MELANCUNG DI DALAM NEGARA KITA YANG BANYAK TEMPAT2 MENARIK. ANDA JOIN...
  2. F

    To Sell Pakej ke Cameron Highland RM99 jerr

    Harga Pakej : RM99/orang (2 tahun dan keatas) Normal Price : RM135 RM50/org ( 2 Tahun kebawah) . Tarikh: 20-21 Mac 2020 . *PAKEJ TERMASUK* 🚌Bas pergi balik dari KL Sentral ☕️Sarapan pagi setiap sorang 👨🏻Tour leader 🚶🏼‍♂️🚶🏼‍♀️Lawatan ke : ✅Lavender Garden ✅Boh Tea Plantation ✅Mardi ✅Cactus...
  3. F

    To Sell Pakej Percutian ke Hat Yai 3 Hari 2 Malam RM299 Hotel 3 BIntang

    PROMO ! PROMO ! PROMO ! RM299 SAHAJA . HARGA ASAL RM349 Pakej Hatyai 3Hari 2Malam Kembara Jalan Jalan Cari Makan di Negara Gajah Putih . Sawadikappp *Senarai Harga Pakej * Dewasa : RM 349/org RM299 Kanak Kanak Berkatil : RM 349/org RM299 (2-11 Tahun) Kanak Kanak Tanpa Katil : RM249/org (2-11...
  4. H

    To Sell Bandung 4D 3N

    Jom kita terokai syurga membeli belah dan keindahan alam semulajadi antara yang tercantik dan nyaman di dunia.. Rasai keseronokan pengalaman 'menyopping' di pasar terapung (floating market) serta keenakan makanan indonesia yang halal , murah & InShaa Allah murah.. PAKEJ RM1250 (4 HARI 3...
  5. G

    To Sell Pakej ke Hong Kong 4D3N termasuk Disneyland tiket untuk 2 orang

    Travel pakej ke Hong Kong untuk 2 org Travel pakej termasuk; - Tiket flight dengan AIR ASIA (AK134 KUL/HKG & AK135 HKG/KUL) pergi dan balik - Bermalam di hotel (4 star) - Ticket all day pass ke Disneyland Hong Kong. This package valid until 31st October 2019 PRICE - RM4,500.00 RM2,500.00...
  6. ciksnow

    To Sell Pakej percutian murah 2019/2020 -- SAPPORO DONE, SEOUL NEXT!

    Assalam warga CG Sapporo Winter Trip 27/1 - 1/2 2019 Done! Belanja gambar sikit :) Next -- Winter Trip SEOUL School Holiday Special! 6D4N ALL IN exc meal termasuk SKI/SNOW resort! Harga : RM2999 (Dewasa) / RM2399 (5-11 Tahun) / RM1499 (2-5 Tahun) / RM500 (0-24 bulan) Sy...
  7. mohdzairilanuar

    Wanted Mencari homestay & transport di sarawak 4d3n

    Salam warga CG...ada sesiapa yg boleh bantu saya untuk cari homestay di bandar kuching dan kereta avanza...saya akan ke kushing 27/2/14-2/3/14..harap ada org leh bantu..tq
  8. kedaibiasa

    Partner Travel Agensi

    Assalam, salam sejahtera.. :D:D Saya ingin mencari dikalangan member CG yang buat travel agensi (freelance) atau company. tapi bagus jika buat sendiri, untuk bergabung/mencari pakej untuk guest saya. harap dapat pm saya jika berminat. :)cgrock:)cgrock:)cgrock
  9. Kulim

    Wanted Travel package - pulau honeymoon

    mencari info pulau domestik yg murah2 sudah utk honeymoon bulan 9 bajet 3d2n below RM500 kalau ada yg nak jual kupon lagi baguih
  10. Cikgu Loh

    Wanted Servis pelancongan ke Indonesia

    Siapa sini yang ada tawarkan servis melancong ke Indonesia dengan harga yang murah? Nak survei ini. berhajat nak ke bandung hujung tahun ini..
  11. syuk_3

    Wanted Introducer pakej pelancongan ( pendapatan lumayan)

    Salam sy ingin menawarkan pada sesiapa yg berminat menambah pendapatan dgn memperjenalkan pakej pelancongan sy pd keluarga dan kenalan anda. Cukup mudah. Introducekan pd sy, 10% dr hrga mereka adalah milik anda. Hanya perkenalkan. Urusan deal dan lain2 akan diurus pihak sy. Cukup mudah. Adik...
  12. ashaidi

    Wanted Organize trip ke Redang 40 pax

    Salam all, sya kena organize ofis trip ke redang pada 16/09 - 18/09 sebanyak 40 pax. sesaper ada contact/info, tlg roger atau e-mail saya total kos per pax, twin sharing, termasuk bfast,lunch dan dinner, transport KL/Redang (to/fro), itinerary, info hotel/resort dan gambar2 sekali dan sebagainya...
  13. metaaura

    Wanted Package Hotel Langkawi Tanjung Rhu

    Salam Mengenai Topik kat atas nak cari sesiapa ada service atau pon nak rekemen kan hotel area Tanjung Rhu Tarikh pergi :18 apr 11 Tarikh balik :20 apr 11 Jumlah orang : 3 org Tourist guide :Kalau ada lagi elok. Transport pergi balik Hotel: kalau ada lagi baik. sila pm or reply kat...
  14. J

    Wanted Pakej Murah ke Bali Termasuk Flight Untuk 20 orang

    Salam, saya mencari agent2 yg meng'offer'kan diri pakej murah ke bali termasuk tambang flight pergi balik untuk awal bulan Feb nie untuk 3 ari 2 malam.. Pakej untuk 20 orang.. Ade sesape leh offer paling murah??? Harga untuk student ok.. :)cgrock
  15. juezairi

    To Sell Jom melancong 5D4N Tianjin-beijing-tianjin muslim 18-22 dec 2010..pakej menarik

    :)cgrock percutian anda berakhir dengan keceriaan & memori indah bersama KAMI. HARGA BERSIH!! BAWA DUIT SHOPPING SAJA.. Hotel 4 * Long Ding Hua (www.longdinghuahotel.com) Pakej Termasuk :  4 malam penginapan dan sarapan pagi di hotel (tidak di jamin halal—standard buffet)  Makan tengahari &...
  16. panglima_ayam

    Wanted nak pi langkawi ada sesiapa bole uruskan

    aku nak bilik 4 ,kereta 3 buah ,ada sapa bole uruskan tak ,atau yg dok di langkawi ke ,bole adjust harga murah skt ,nak pi 3-4 hari selepas raya ,nak duk dalam 4-5 hari
  17. amazinggold88

    Wanted Pakej percutian ke Perak

    salam semua.aku bercadang nak buat family day hujung tahun nie dlm bln 12 kat perak.nak pergi 3 hari 2 malam..kalau sapa2 yang ada bukak travel agensi,boleh bagi quotation padaku ye..kalau boleh penginapan just nak homestay jek kat tepi laut.then perlukan sebuah bus untuk ambil penumpang di melaka
  18. K

    To Sell 4D 3N Jakarta Shopping Package

    SAlam semua,,saya newbie,,nak beriklan,,thank you 4D 3N Jakarta Shopping Package (03 Bfast ) Day 01 Arrival Jakarta Airport transfer to airport. Dinner at Indonesia Seafood Restaurant/Padang Food Restaurant. Free at own leisure. Day 02 Morning Activity *Jogging At Ancol* at Ancol...
  19. K

    Wanted Mencari pakej umrah yang murah dan bagus :D

    as salamu alaykum wbt. saya sedang mencari pakej-pakej umrah yang berpatutan dan servis yang bagus. jika ada rakan-rakan CG yang dapat bagi quotation dulu ke, amatlah saya alu-alukan :) waktu umrah yang dikehendaki ialah pada bulan April ini. sekian, terima kasih :)
  20. little_lily

    Wanted Looking for travel agent~ bandung

    Lily nak gi bandung dari 23 sampai 27 januari 09. so far kalo lily booking sendiri, lily dapat flight>> rm632.50 (sorang) hotel>> rm341 (double room) kalo ader saper2 leh bagi lower rate, pls contact me oki:)
Top
Log in Register