USD MYR 4.12450 BTC MYR 259,156 Gold MYR 7,287.13
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Cikgu Loh

Fun Poster
Joined
Jun 17, 2012
Messages
128
Reaction score
0
Points
10
Siapa sini yang ada tawarkan servis melancong ke Indonesia dengan harga yang murah?

Nak survei ini. berhajat nak ke bandung hujung tahun ini..
 
Sponsored Post

syuk_3

Active Member
Joined
Mar 8, 2010
Messages
1,669
Reaction score
8
Points
30
Siapa sini yang ada tawarkan servis melancong ke Indonesia dengan harga yang murah?

Nak survei ini. berhajat nak ke bandung hujung tahun ini..

Saya ada buat servis bawa pelancong ke babdung tuan..PM sy detail..berapa orang nak pergi..berapa hari..dan bajet tuan..sy dah berpengalaman selama 5 tahun bawa guest ke bandung..insya allah dapat arrange sebaik mngkin..
 

Cikgu Loh

Fun Poster
Joined
Jun 17, 2012
Messages
128
Reaction score
0
Points
10
Saya akan ke Palembang, Indonesia tidak lama lagi. Ada ahli di sini ada pengalaman ke sana tak. Saya juga akan ke filipina nanti. Siapa ada pengalaman boleh share ye..hehe

Saya pergi atas sebab jalan-jalan..hehe
 

Cikgu Loh

Fun Poster
Joined
Jun 17, 2012
Messages
128
Reaction score
0
Points
10
Nak tanya gak nie, camne kita nak wat sticky thread kat post kite ea?? Tak tahulah kat CG nie..
 

Cikgu Loh

Fun Poster
Joined
Jun 17, 2012
Messages
128
Reaction score
0
Points
10
Saya akan ke Palembang nanti. Korang tau tak apa yg best kat sana?
 

alberq

Legendary Member
Joined
Apr 7, 2009
Messages
11,739
Reaction score
37
Points
120
Saya akan ke Palembang nanti. Korang tau tak apa yg best kat sana?

bole..den ada contact agen indon..dia ni mmg bagus....dari segi penginapan, transport suma terbaik...klu nak details just pm
 

muih26

Fun Poster
Joined
Mar 4, 2011
Messages
369
Reaction score
0
Points
10
hujung tahun ada trip ke bancung...harga termasuk tiket flight,hotel 5h4m,makan minum,tip = rm1500 ....xtermasuk cas airport...saya xtau le pakej ni murah ke x...ni member buat...kalau nak pm sy utk sy bg no org yg buat trip tu...trip cikgu2 gak...
 

rey1988

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Mar 25, 2011
Messages
6,258
Reaction score
14
Points
65
empek empek Palembang sedap..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register