holiday package

  1. F

    Pakej Percutian ke Hat Yai 3 Hari 2 Malam RM299 Hotel 3 BIntang

    PROMO ! PROMO ! PROMO ! RM299 SAHAJA . HARGA ASAL RM349 Pakej Hatyai 3Hari 2Malam Kembara Jalan Jalan Cari Makan di Negara Gajah Putih . Sawadikappp *Senarai Harga Pakej * Dewasa : RM 349/org RM299 Kanak Kanak Berkatil : RM 349/org RM299 (2-11 Tahun) Kanak Kanak Tanpa Katil : RM249/org (2-11...
  2. dloanman

    Ebook Percuma Tips & Panduan Bercuti ke Eropah

    Assalamualaikum warga CG! Otai CG Khalid Hamid berkongsi ebook percuma Tips & Panduan Bercuti ke Eropah! Dalam ebook percuma 45 mukasurat ini dikongsikan tips & panduan ringkas pengalaman beliau semasa bercuti & kembara di Eropah! Apa anda nak tahu pasal travel or bercuti ke Europe? Nak tahu...
  3. G

    To Sell Pakej ke Hong Kong 4D3N termasuk Disneyland tiket untuk 2 orang

    Travel pakej ke Hong Kong untuk 2 org Travel pakej termasuk; - Tiket flight dengan AIR ASIA (AK134 KUL/HKG & AK135 HKG/KUL) pergi dan balik - Bermalam di hotel (4 star) - Ticket all day pass ke Disneyland Hong Kong. This package valid until 31st October 2019 PRICE - RM4,500.00 RM2,500.00...
  4. MyWork

    Wanted Pakej melancong sambil memborong barang dari China

    Assalamualaikum, Aritu sy pnh nmpk thread psl melancong smbil memborong d China tp dh xjmpa thread tu.. Klo ada sesiapa yg bt servis tu atau tau pa2 info sila komen atau pm. Berminat nak tau harga dan sediakan budget seblum pergi. Terima kasih
  5. ezracopters

    Wanted Tiket Kapal Terbang Emirates & EPL

    terima kasih
  6. mohdzairilanuar

    Wanted Mencari homestay & transport di sarawak 4d3n

    Salam warga CG...ada sesiapa yg boleh bantu saya untuk cari homestay di bandar kuching dan kereta avanza...saya akan ke kushing 27/2/14-2/3/14..harap ada org leh bantu..tq
  7. ammullan07

    Wanted Travel agent - lawatan ke Singapore

    Salam semua... ok Disini saya nak offer mana2 travel agen yang berminat untuk menyediakan kepada kami pakej untuk lawatan ke singapura.. jumlah peserta ; 18 orang tarikh ; 19-21 sept pembayaran ; LO Kerajaan (KEMENTERIAN PELAJARAN MALAYSIA -tempoh bayaran 14 hari selepas kami menerima...
  8. kedaibiasa

    Partner Travel Agensi

    Assalam, salam sejahtera.. :D:D Saya ingin mencari dikalangan member CG yang buat travel agensi (freelance) atau company. tapi bagus jika buat sendiri, untuk bergabung/mencari pakej untuk guest saya. harap dapat pm saya jika berminat. :)cgrock:)cgrock:)cgrock
  9. Kulim

    Wanted Travel package - pulau honeymoon

    mencari info pulau domestik yg murah2 sudah utk honeymoon bulan 9 bajet 3d2n below RM500 kalau ada yg nak jual kupon lagi baguih
  10. Cikgu Loh

    Wanted Servis pelancongan ke Indonesia

    Siapa sini yang ada tawarkan servis melancong ke Indonesia dengan harga yang murah? Nak survei ini. berhajat nak ke bandung hujung tahun ini..
  11. W

    To Sell Info tentang Bandung, Indonesia

    Jika anda mencari info Bandung paling gres dan lengkap saat ini, yang meliputi info Bandung seputar makanan di Bandung, tempat wisata di Bandung, restoran Bandung, cafe di Bandung yang paling top dan layak untuk dikunjungi, kunjungilah situs kami dan anda akan dengan mudah mendapatkan apa yang...
  12. ashaidi

    Wanted Organize trip ke Redang 40 pax

    Salam all, sya kena organize ofis trip ke redang pada 16/09 - 18/09 sebanyak 40 pax. sesaper ada contact/info, tlg roger atau e-mail saya total kos per pax, twin sharing, termasuk bfast,lunch dan dinner, transport KL/Redang (to/fro), itinerary, info hotel/resort dan gambar2 sekali dan sebagainya...
  13. metaaura

    Wanted Package Hotel Langkawi Tanjung Rhu

    Salam Mengenai Topik kat atas nak cari sesiapa ada service atau pon nak rekemen kan hotel area Tanjung Rhu Tarikh pergi :18 apr 11 Tarikh balik :20 apr 11 Jumlah orang : 3 org Tourist guide :Kalau ada lagi elok. Transport pergi balik Hotel: kalau ada lagi baik. sila pm or reply kat...
  14. Maestyal

    Wanted Pakej Percutian ke Singapore

    Kawan tolong carikan pakej percutian penuh : 1- utama ke tempat studio disneyland 2- tempat2 makan menarik 3- tempat2 cuci mata + pantai + yg menarik 4- bawa sekali tempat2 yg boeh shopping barang2 yg murah n berpatutan 5- hotel @ tempat menginap pakej siap makan semua...kecuali bab makan kat...
  15. J

    Wanted Pakej Murah ke Bali Termasuk Flight Untuk 20 orang

    Salam, saya mencari agent2 yg meng'offer'kan diri pakej murah ke bali termasuk tambang flight pergi balik untuk awal bulan Feb nie untuk 3 ari 2 malam.. Pakej untuk 20 orang.. Ade sesape leh offer paling murah??? Harga untuk student ok.. :)cgrock
  16. juezairi

    To Sell Jom melancong 5D4N Tianjin-beijing-tianjin muslim 18-22 dec 2010..pakej menarik

    :)cgrock percutian anda berakhir dengan keceriaan & memori indah bersama KAMI. HARGA BERSIH!! BAWA DUIT SHOPPING SAJA.. Hotel 4 * Long Ding Hua (www.longdinghuahotel.com) Pakej Termasuk :  4 malam penginapan dan sarapan pagi di hotel (tidak di jamin halal—standard buffet)  Makan tengahari &...
  17. panglima_ayam

    Wanted nak pi langkawi ada sesiapa bole uruskan

    aku nak bilik 4 ,kereta 3 buah ,ada sapa bole uruskan tak ,atau yg dok di langkawi ke ,bole adjust harga murah skt ,nak pi 3-4 hari selepas raya ,nak duk dalam 4-5 hari
  18. amazinggold88

    Wanted Pakej percutian ke Perak

    salam semua.aku bercadang nak buat family day hujung tahun nie dlm bln 12 kat perak.nak pergi 3 hari 2 malam..kalau sapa2 yang ada bukak travel agensi,boleh bagi quotation padaku ye..kalau boleh penginapan just nak homestay jek kat tepi laut.then perlukan sebuah bus untuk ambil penumpang di melaka
  19. K

    To Sell 4D 3N Jakarta Shopping Package

    SAlam semua,,saya newbie,,nak beriklan,,thank you 4D 3N Jakarta Shopping Package (03 Bfast ) Day 01 Arrival Jakarta Airport transfer to airport. Dinner at Indonesia Seafood Restaurant/Padang Food Restaurant. Free at own leisure. Day 02 Morning Activity *Jogging At Ancol* at Ancol...
  20. revolusi

    To Sell Inginkan Kelengkapan percutian Overseas

    Travel Accessories Air Car Hotel Luggage Vacation
Top
Log in Register