BTC USD 19,627.8 Gold USD 1,702.58
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Nak hantar mesen ke Sarawak how ?

degaOne

Active+ Member
Messages
3,458
Joined
Sep 18, 2007
Messages
3,458
Reaction score
15
Points
25
Cuba try metrologistic

Diorg boleh pasang pallet, kotak kayu, ,, packing le tu,,

Kalau x silap nk fwd kan terus pegi sana pun boleh,,

Tq bro.. nnt Aku google di
 
Sponsored Post

degaOne

Active+ Member
Messages
3,458
Joined
Sep 18, 2007
Messages
3,458
Reaction score
15
Points
25
pada pendapatan saya : kalau nak mudah, deal trus dgn 'fowarding' agency.

kalau tuan boleh buat sendiri 'packing' yg baik lagi bagus, mungkin jimat skit kosnya.

Nak g port klang tu yg tkial2 nnt. klu dapat contact dlu lg jimat masa kot
 

mzizzy

Fun Poster
Messages
114
Joined
Jun 22, 2013
Messages
114
Reaction score
0
Points
10
cari agen je bos .. shipping agen. banyak try surf
 

degaOne

Active+ Member
Messages
3,458
Joined
Sep 18, 2007
Messages
3,458
Reaction score
15
Points
25
cari agen je bos .. shipping agen. banyak try surf

ok bro.. da dpt call td agent shipping .. skrg nak buat kotak kayu jer plak. klu dorg buat rm300 tuuuuu
 

senyum

Banned
Messages
2,676
Joined
Jan 20, 2010
Messages
2,676
Reaction score
14
Points
25
As salam. Malu nak ngaku sbenarnya sy bab logistics ni mmg sy minat. Nk transport helicopter sebijik pn boleh. Siap protection. Ada cara nak protect cargo dgn murah dan efficient.

Segala psl logistics pn insyaAllah sy boleh uruskan. Nak kapal tongkang yg hangpa bleh boh segala harta n angkut p dock di dubai pun xda hal. Hahha

Nak packing product? Packaging? Design? Segalo macam xlarat nak type tu psl xsempat lg nk bukak thread. Hehehhe.

Emel utk maklumat hehehehe [email protected]

Slmt berkenalan tt. Harap boleh bina jalinan bisnes yg berkekalan. Cewahhhh.
 

degaOne

Active+ Member
Messages
3,458
Joined
Sep 18, 2007
Messages
3,458
Reaction score
15
Points
25
As salam. Malu nak ngaku sbenarnya sy bab logistics ni mmg sy minat. Nk transport helicopter sebijik pn boleh. Siap protection. Ada cara nak protect cargo dgn murah dan efficient.

Segala psl logistics pn insyaAllah sy boleh uruskan. Nak kapal tongkang yg hangpa bleh boh segala harta n angkut p dock di dubai pun xda hal. Hahha

Nak packing product? Packaging? Design? Segalo macam xlarat nak type tu psl xsempat lg nk bukak thread. Hehehhe.

Emel utk maklumat hehehehe [email protected]

Slmt berkenalan tt. Harap boleh bina jalinan bisnes yg berkekalan. Cewahhhh.

wow !!.. aku eden emel ekau yo .. heheh

:)cgrock
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register