agen kastam

  1. degaOne

    Wanted Nak hantar mesen ke Sarawak how ?

    Assalam .. Mesen tu mesen eskrem, berat 120kg . lebar 2kaki suku tinggi 3kaki. Saya xde pengalaman nak pos benda2 berat nih.. Nak guna kapal laut jer.. so ada yg kata kena kotakkan kayu dlu mesen tu.. ke mcmna? .. tambang plak mcmna .. tolooooong !! nak hantar ke sibu :((
  2. eddie80

    Wanted Shipping/Forwarder Agent Vietnam - Malaysia

    Salam.... Saya mencari mana-mana company yang boleh menguruskan penghantaran barang daripada VIETNAM (Ho Chin Min) ke Malaysia.. Sea Fright 'door to door'... Kalu ada yg boleh membantu, boleh la tepek harga bagi 1CBM dan juga contact number.. Tq.. p/s: harap jgn ada yg off topik.
  3. zaimi2

    Wanted Shipping agent service

    salam semua yang bergelar shipping agent saya nak bawak masuk e-liqud dan pure nicotine perlukan lesen untuk bawak masuk sapa2 leh bantu?
  4. mhar_2086

    Wanted Servis Forwarding Kereta (RORO)

    Salam rakan2 CG.. saya dapat transfer dari Kuching ke Perak. Jadi, nak tanya rakan2 yang tahu mana-mana company forwarding terbaik, boleh la maklumkan kepada saya ye (phone no atau website). Kalau boleh, yang murah2 je, sebab x boleh claim.
  5. amy@promatt

    Wanted (Perkapalan)Mencari agent atau yg boleh dptkn harga murah

    Salam semua, Saya ingin mencari agent atau sesaper jer yg mungkin boleh dpt harga murah untuk eksport barang ke taiwan.... harga yg sy dpt usd 45 per mt... klu boleh nk dpt harga lagi murah.... Produk : Fresh Palm Kernel shell Anggaran Peghantaran sebulan (dlm mt) : min 10k hingga 25k...
  6. captainsky

    Wanted Agent cari+deal+hantar barang dr china ke Malaysia

    salam saya nak cari agent yang boleh mencari+deal with dealer+ penghantaran door to door untuk barang dari china ke malaysia puas saya cari agent2 ni.rata2 semua sekerat jalan/ada masalah.
  7. mr.dobi

    To Sell Shipping and forwarding Consultant

    Salam untuk semua warga CG..Disini ingin memaklumkan kepada sesiapa yg terlibat dalam bisness import dan juga export barang-barang ke luar negara ataupun dalam negara yg mengalami masalah dari segi lesen dan juga permit sila berhubung dengan saya.. Insyallah saya boleh tolong Tuan dan Puan...
  8. A

    Wanted Perlukan bantuan Forwarding Agent

    salam semua... ada sapa sapa yang bole tolong buatkan clearance kastam di port klang tak? sebelum ni saya penah buat pakai forwarding company dan dorang charge agak mahal... so kalo ade individu yang bole buatkan clearance dengan charge yang murah skit berbanding forwarding company message la...
  9. adar

    Wanted Mencari Ejen Kastam

    Salam, aku mencari ejen kastam sebab aku nak bawa brg masuk dr china melalui port klang. Nilai barang tu sekitar dalam RM25 000. sape2 boleh handle leh sms aku 018-2153135.
  10. balqisazad

    Wanted Agen kastam/fowarding agen

    Salam semua.. Qis nak tahu ada x sesiapa kat sini agen kastam/fowarding agen??? Qis dan suami nak import barang dari China,Laos dan Bangladesh sebab kawan hubby Qis memang menetap kat sana..so senanglah nak handle barang kat saner.. Qis dah pegi Kastam last monday, depa dok cakap kalau guna...
Top
Log in Register