BTC USD 62,505.8 Gold USD 1,766.15
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Nak cari robot forex

Ahwazi Mustafa

Legendary Member
Paid Membership
Joined
Feb 18, 2008
Messages
11,541
Reaction score
17
Points
130
Salam,

Aku ni buta bab forex. Boleh ke beli robot forex? Takde rugi, untung 20%-30% setiap bulan. Ada tak? Kalau ada harga bawah RM500 leh la aku cuba. Tapi aku perlukan panduan cara penggunaan. Huhu. PM me pls.
 
Sponsored Post

sunnyfx

Super Active Member
Joined
Jan 6, 2008
Messages
7,802
Reaction score
73
Points
70
Bagi aku kalau takde rugi tak berani nak cakap bro..ada ea bleh jalan 2-3 bulan profit cun. Masuk bulan 4 kondem pulak...EA ni mcm-macam adaa....
 

Ahwazi Mustafa

Legendary Member
Paid Membership
Joined
Feb 18, 2008
Messages
11,541
Reaction score
17
Points
130
Bagi aku kalau takde rugi tak berani nak cakap bro..ada ea bleh jalan 2-3 bulan profit cun. Masuk bulan 4 kondem pulak...EA ni mcm-macam adaa....

owh... baru2 ni ada org call aku... nk jual robot dia rm1000... katanya sebulan untung 5-50%...
 

sunnyfx

Super Active Member
Joined
Jan 6, 2008
Messages
7,802
Reaction score
73
Points
70
owh... baru2 ni ada org call aku... nk jual robot dia rm1000... katanya sebulan untung 5-50%...

Ko cuba tanya nama robot tu...private punya ker atau commercial ? Kalau yang bersepah jual kat website-website ni boleh dpt dengan harga yang berlipat ganda murahnya...:D Kalau bernasib baik FREE pulak..
 

atlantis

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Feb 3, 2008
Messages
35,221
Reaction score
767
Points
161
tt ni gayanya ada modal yg bagus.
apa kata datang visit aku barang 2-3 jam.

untung2 leh celik forex pastu.
 

semamak

Fun Poster
Joined
Dec 18, 2007
Messages
677
Reaction score
63
Points
20
ko nak robot yang jalan kerjanya camana? try google dulu jalan kerjanya... free jer...
 

semamak

Fun Poster
Joined
Dec 18, 2007
Messages
677
Reaction score
63
Points
20
Trader Rating: (1)
Join Date: Feb 2008
Location: TENGOK KAT SIGNATURE AKU KAT BAWAH TU TULIS APA...
Posts: 4,403
Poster Rank: #310
Thanked 4,294,967,295 Times
Groaned at 0 Times
Active Level

ko ni betul ker dapat thanks banyak tu??? apo ko bondo yg ko sumbang kan??
 

butterland

Legendary Member
Joined
Jan 2, 2008
Messages
11,417
Reaction score
208
Points
123
leh percaya ke robot2 ni...
ramai yg saran jgn guna robot..
skali datang news terus rugi
 

manisan

Active Member
Joined
Jun 2, 2009
Messages
1,677
Reaction score
197
Points
33
Salam,

Aku ni buta bab forex. Boleh ke beli robot forex? Takde rugi, untung 20%-30% setiap bulan. Ada tak? Kalau ada harga bawah RM500 leh la aku cuba. Tapi aku perlukan panduan cara penggunaan. Huhu. PM me pls.

Jangan ceburi bidang business yang anda BUTA. Pelajari bidang ini dgn baik, selepas itu barulah anda mancari robot untuk memudahkan trading seperti yang telah anda pelajari dan faham.

Apa apa pun semoga berjaya,amminnnn.:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 

manisan

Active Member
Joined
Jun 2, 2009
Messages
1,677
Reaction score
197
Points
33
leh percaya ke robot2 ni...
ramai yg saran jgn guna robot..
skali datang news terus rugi

auto bot berjalan mengikut kefahaman yang telah diprogramkan. jalan salahkan auto bot. sekiranya kena dgn cara, NFP pun ok, insya ALLAH.:">:">:">
 
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.15873
USD / JPY
114.260
GBP / USD
1.37420
USD / CHF
0.92510
USD / CAD
1.23964
EUR / JPY
132.396
AUD / USD
0.74026

CG Sponsors




Top
Log in Register