MyGoldenBiz.com - Multiple Plans

Recommended Brokers


adar

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Dec 20, 2005
Messages
9,027
Reaction score
215
Points
73
harap jgn terlalu push sgt le owner program.
dia tau ape yang dia akan buat. dia pun manusia gak.
dia cuba buat dan selesaikan masalah nie.
kalau makin push nanti lain cita jadinya.
harap korang bagi je masa. masa memula masuk tu, korang kena le pikir kan masalah nie sekiranya berlaku.

kalau dia nak scam, dah lama le dia diam kan diri.
cuba bg je masa..
n pada aurazyl, tindakan buat refund sikit2 memang aku puji..
tapi harap ade plan le camne nak selesaikan nye.

refund sikit2 pun ok, janji dia berjalan, n dalam masa yang sama boleh ikut cth tokmat nya stail.

harap membantu.

kalau nak kurang kan pressure, jgn ikut emosi le bila baca luahan2 dari mereka.maybe ade yang marah n sebagainya, harap jgn salah kan diorang le.biasa le, kalau bab duit nie.
tak semua org nak susah sama, lagi le duit online..
masa boleh buat untung, masa tu le kawan masa tu le sedara.
masa program down, masa tu le kawan baik pun hentam kita,

jadi do your work..aku pun tak de masuk program ko, tapi aku paham sebab aku pun pernah terkena ngan member2 rapat suatu masa dulu..masa sama2 join, sama2 dpt profit, masa tu le jadi kawan baik, ape le nie le..masa ps, psp lingkup, masa tu le aku kena bambu..

n skrg aku join forex pun sendirian.aku takut nak ajak org lagi..
tu pengalaman yang berharga le..jadi aku run sendiri je..

lingkup aku bangun aku, aku sendiri je yang tau..

wassalam
hehe...lu punya citer sama mcm aku nyer. dulu masa 12dp gn ST femes ada gak aku amik duit dr member2 buat labur. pastu tiap2 bulan aku bayar kat depa. tak sampai 2-3 bulan ST gn 12DP tutup pada masa yg hampir sama. terpaksa aku kuarkan duit ASB aku ganti duit kwn2 aku. nasib baik awek aku masa tu tolong aku. dan sebab dia banyak tolong masa tu maka aku amik dia jd bini aku. jd kesimpulannya setiap benda pasti ada hikmah. walaupun aku hilang duit tp aku dpt bini yg baik dan sentiasa tolong aku.
 
Sponsored Post

Sureduit

Super Active Member
Joined
Jul 18, 2006
Messages
5,044
Reaction score
25
Points
75
Insya'allah..aku doakan semoga aura akan bangun semula...;)
 

kasturi

Legendary Member
Joined
Jul 22, 2006
Messages
13,525
Reaction score
3,270
Points
196
alhamdulillah..kastury & mohsed dah settle 100% refund mereka..kepada batch 2 MGB yg lain2, sila update akaun maybank, nama penuh anda dan nickname dlm MGB untuk mudah kami menyelesaikan refund insyaallah..

terima kasih byk2 aurazyl kerna mengotakan janji tepat pd masanya. aku doakn kau akan terus brjaya dgn program yg baru itu.
jika ada trkasar bahasa aku mintak maap byk2lah yaa....salammm 0 - 0
btw, kalu mari negeri tok guru ni tel lah ko ambo,
kawe belanjo demo sup gear box d PC..... :cool:
 

roses

Fun Poster
Joined
Jul 23, 2006
Messages
780
Reaction score
0
Points
10
hehe...lu punya citer sama mcm aku nyer. dulu masa 12dp gn ST femes ada gak aku amik duit dr member2 buat labur. pastu tiap2 bulan aku bayar kat depa. tak sampai 2-3 bulan ST gn 12DP tutup pada masa yg hampir sama. terpaksa aku kuarkan duit ASB aku ganti duit kwn2 aku. nasib baik awek aku masa tu tolong aku. dan sebab dia banyak tolong masa tu maka aku amik dia jd bini aku. jd kesimpulannya setiap benda pasti ada hikmah. walaupun aku hilang duit tp aku dpt bini yg baik dan sentiasa tolong aku.
Syukurr...ade hikmah disebalik musibah. :D
 

neuborng

Silent Member
Joined
Dec 25, 2006
Messages
0
Reaction score
0
Points
0
salam....hopefully semua 2nd batch mgb dah dapat refund.....
 

vedder9

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Sep 25, 2006
Messages
15,293
Reaction score
123
Points
123
sape2 yg tau apa perkembangan MGB saat n tika ini? apa status MGB nie masih bernyawa ke tak?
Dah closed le Bro, tapi rasanya admin MGB refund semula duit investor..ko blom dpt refund ke..? baik ko PM si Aura tuu
 

bosch777

Freshie
Joined
Apr 20, 2019
Messages
4
Reaction score
0
Points
3
geng. aku tau nombor phone baru dier & tempat keje dia. sapa mau info lebih lanjut sila PM aku kita kasi gegar

fahmee reezal nasution
sudah berkahwin jika tak silap
naik superbike CBR650F oren coversuit repsol
tinggal di Batu Tiga & keje di petaling jaya
facebook dia Grimm Minas Tirith ( https://www.facebook.com/farisha.grimm )
 
Sponsored Post
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
masforex HYIP 62
Hyiper HYIP 14
HonestGuy HYIP 12
X HYIP 1
NaldoMota1 HYIP 3
Top
Log in Register