Not Paying MyGoldenBiz.com - Multiple Plans

Recommended Brokers


aurazyl

Fun Poster
Joined
Dec 10, 2005
Messages
418
Reaction score
0
Points
10
This is a very REALISTIC INVESTMENT program & We accept ONLY e-gold.

Payouts will be processed within 24 hours!


150% after 2 days
Plan Spent Amount (US$) Profit (%)
Plan 1 $10 - $100 140.00
Plan 2 $101 - $500 145.00
Plan 3 $501 - $1,000 150.00

200% after 3 days
Plan Spent Amount (US$) Profit (%)
Plan 1 $10 - $100 185.00
Plan 2 $101 - $500 190.00
Plan 3 $501 - $1,000 200.00

250% after 4 days
Plan Spent Amount (US$) Profit (%)
Plan 1 $10 - $100 240.00
Plan 2 $101 - $500 245.00
Plan 3 $501 - $1,000 250.00

jom la test > http://www.mygoldenbiz.com/?ref=aurazyl
 
Sponsored Post

un2liqoz

Active Member
Platinum Member
Joined
Dec 13, 2005
Messages
2,231
Reaction score
0
Points
20
site baru
aku dh jemu.... :lol:
 

pakmattempe

Active Member
Joined
Feb 25, 2006
Messages
2,332
Reaction score
0
Points
20
MyGoldenBiz.com - 300% after 4 Month

Our program is intended for people willing to achieve their financial freedom but unable to do so because they're not financial experts.
www.mygoldenbiz.com is a long term high yield private loan program, backed up by Forex market trading, and investing in various funds and activities. Profits from these investments are used to enhance our program and increase its stability for the long term.

75% per month until 4 months
Plan Spent Amount (US$) Monthly Profit (%)
Plan 1 $50 - $5,000 75.00

MyGoldenBiz
MyGoldenBiz

Malaysia punya nie...ushar-ushar dulu... ;)
 

pakmattempe

Active Member
Joined
Feb 25, 2006
Messages
2,332
Reaction score
0
Points
20
Ni aku quote dari aurazyl.com (Co-Admin) kat NG

Bismillahirahmanirrahim...
Assalamualaikum semua investor...

OK..DENGAN RASMINYA AKU SELAKU CO-ADMIN UNTUK SITE AKU MYGOLDENBIZ MELANCARKAN SITE KAMI BASE ON REAL FOREX TRADING

profit tak la cepat sangat macam PSPRO tapi TEAM aku buat yg termampu jer OK?

ciri2..MYGOLDENBIZ:

1. minimum investment usd50
2. maximum investment usd5000
3. 2% referal komisyen
4. profit 300% dalam 4 bulan ( 75% boleh ambil setiap bulan sampai bulan keempat)

5. platform FOREX sebahagian adalah MARKETIVA dan yg lain2 aku tak bole reveal kat sini..nanti bos marah..hehe..

ok sekian sahaja..sesapa nak join klik jer link aku kat bwh ni...

p/s: segala kemusykilan bole PM aku..atau tanya jer kat sini...jika ada idea2 bernas sila kemukakan ok..mungkin kita bole bertukar2 fikiran..tapi yg penting KAMI BUKAN DATANG NAK SCAM KORANG...LILLAHITA'ALA..KAMI BUAT REAL FOREX TRADING...so kena faham tujuan kami nak membantu semua org2 MELAYU ISLAM..insyaallah..
 

aurazyl

Fun Poster
Joined
Dec 10, 2005
Messages
418
Reaction score
0
Points
10
assalamualaikum...

terima kasih paga pakmattempe kerana membuka thread MYGOLDENBIZ (MGB) di forum CG nih...sebenarnya saya baru bercadang nak buka thread nih..alhamdulillah kita sudah pun mempunyai investor yg start invest dlm site kami..

jika ada sebarang masalah silalah PM saya atau ajukan soalan disini..

sekian..
 

StanNero

Super Active Member
Joined
Mar 12, 2006
Messages
7,438
Reaction score
160
Points
73
ayat template mcm kenai.. hehehe.. anyways will look 4ward ehh :D
 

pakmattempe

Active Member
Joined
Feb 25, 2006
Messages
2,332
Reaction score
0
Points
20
aurazyl said:
assalamualaikum...

terima kasih paga pakmattempe kerana membuka thread MYGOLDENBIZ (MGB) di forum CG nih...sebenarnya saya baru bercadang nak buka thread nih..alhamdulillah kita sudah pun mempunyai investor yg start invest dlm site kami..

jika ada sebarang masalah silalah PM saya atau ajukan soalan disini..

sekian..
Bukan per...aku walau tak invest lagi dah terasa kepercayaan terhadap MGB nie...tunggu ler nanti aku ada modal sikit confirm aku invest... ;)
 

Blues

Elite Member
Platinum Member
Joined
Mar 6, 2006
Messages
8,176
Reaction score
17
Points
70
Aku dah register under pakmattempe.. ekekeke.. kalau ok go on..
 

pakmattempe

Active Member
Joined
Feb 25, 2006
Messages
2,332
Reaction score
0
Points
20
blues said:
Aku dah register under pakmattempe.. ekekeke.. kalau ok go on..
Welcome bro...yang bestnya MGB nie walau korang tak invest still bleh dapat reff comm (kata co-admin aurazyl), tapi time nak withdraw kena deposit dulu ler...apalagas...promote ler walau account kosong...hehehe :-D
 

zuljaalaa

Legendary Member
Joined
Jun 3, 2006
Messages
11,877
Reaction score
44
Points
125
aku dah register bawah bro blues.. tapi takde duit lagi nak hentak.. papehal booking tempat dulu :-D .. kalau ok kasi kaww kaww nyer hentak
 
Sponsored Post
Top
Log in Register