kasturi
Reaction score
3,269

Profile posts Latest activity Postings Blog entries About

  • assalam bos..

    saya Fariz yg nak let go baucer Hotel Perdana tu

    Baucer tu valid sehingga 5 okt 2016

    Whatssapp saya dulu 0189694383..saya hntr gmbr baucer then klu berminat kita deal terus.. InsyaAllah trusted boss =)

    TQ bos
    assalam..saya ada jual soft ais liquid dan powder dengan harga yang murah.. para peniaga kini boleh buat untung berlipat kali ganda..ais saya berharga RM 10 (SEPULUH RINGGIT) sahaja untuk setiap pek..

    saya juga ingin menjual mesin soft ais secondhand dengan harga RM2500..ianya Tanpa warranty..

    boleh contact saya di nombor 014-3490218 via whatsapp ataupn direct message..tq
    hello bro main trade eur/jpn ker..leh mintak fibo yang bro buat tak..nak cuba bro punya target
    walaweh!! maccih masta...!! :)cgrock

    ceq dah lama tak pekena kopi
    balik kg beraya hari tu ja dpt merasa kopi :))

    dok sini minum ayaq kosong ja..
    kdg2 ayaq teh kotak yg bunga matahari tu :)) :">
    Salam masta,

    Minta kesudian masta untuk LIKE dan selepas tu VOTE gambar anak ceq (Ahmad Naufal) dalam Baby Contest ni. Ini contest pertama beliau :x :D

    Cara2 untuk VOTE:

    1. Login Facebook

    2. Klik link tersebut
    https://apps.facebook.com/274703279292916/detail.php?id=78

    3. Klik OKAY untuk kebenaran facebook

    4. Klik "Like" Mudah.Biz--> Gallery --> Ordered by: Most voted--> Klik gambar Ahmad Naufal

    5. Tekan "VOTE" utk gambar Ahmad Naufal (mcm avatar kat CG...iaitu gambar ke-3 yg pakai pampers ja sambil posing atas bantal oren)

    6. Bukti bahawa sudah berjaya "VOTED" akan tertera ayat --> "Success: The vote was successful. Thank you for your vote!"

    7. Kalo ada apa2 masalah tak tau camna nk "VOTE"..kasi reply..nanti ceq akn ajaq cara2nya.. :D

    Terima kasih byk2 :)cgrock

    EZiBreathe : Terbukti Melegakan Resdung! Formulasi Homeopati. Ada Kelulusan KKM


    Terbukti secara saintifik melegakan gejala Alergi Rinitis dan Resdung seperti kekerapan bersin, selesema berpanjangan, hidung tersumbat, gatal hidung, mata, telinga dan tekak, batuk, banyak kahak serta mencegah komplikasi Asma.

    > Bertindak Cepat, Selamat dan Berkesan.

    > Tiada kesan sampingan.

    > Tidak mengandungi dadah.

    > Tidak menyebabkan mengantuk.

    > Formula semulajadi, dihasilkan daripada garam galian Homeopati, tidak membebankan buah pinggang dan selamat diambil berterusan. Ujian makmal menunjukkan EZiBreathe tidak mengandungi sebarang toxin atau logam berat yang boleh merbahayakan tubuh manusia.

    > Mengandungi 60 tablets(60gm).

    > KKM : MAL 07081640TC

    > Siap Dengan Pelekat Hologram Original Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan

    > Brand New + Sealed + Safety Lock Cap





    HARGA JUALAN :

    1 BOTOL RM 30
    Pickup/Cash On Delivery : Jusco Wangsa Maju, KL
    Kos Pos Laju SEMENANJUNG : Tambah RM 6
    Kos Pos Laju SABAH/SARAWAK : Tambah RM 8


    2 BOTOL RM 55
    Pickup/Cash On Delivery : Jusco Wangsa Maju, KL
    Kos Pos Laju SEMENANJUNG : Tambah RM 6
    Kos Pos Laju SABAH/SARAWAK : Tambah RM 8


    3 BOTOL RM 80
    Pickup/Cash On Delivery : Jusco Wangsa Maju, KL
    Kos Pos Laju SEMENANJUNG : Tambah RM 6
    Kos Pos Laju SABAH/SARAWAK : Tambah RM 8


    5 BOTOL RM 125
    Pickup/Cash On Delivery : Jusco Wangsa Maju, KL
    Kos Pos Laju SEMENANJUNG : Tambah RM 6
    Kos Pos Laju SABAH/SARAWAK : Tambah RM 8



    Hubungi :

    SMS Zaffril 012 651 62 89


    Akaun Bank :

    Zaffril Ridzuar Zulkipli

    Maybank : 1621 88 34 0110

    Cimb : 1435 000 824 1528

    Selepas bank in tolong SMS 012 651 6289 : nama penuh, alamat penuh, kuantiti ezibreathe, jumlah bayaran, no. rujukan & bank mana


    Maklumat Lanjut Di Thread Ini
    dekat area situ jugak la...saya dulu duk yg dekat dgn thailand ambassador tu..dulu selalu solat kat masjid yang kt traffic light dekat hotel pacific tu...skrg dok seremban
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top
Log in Register