MyGoldenBiz.com - Multiple Plans

Recommended Brokers


viper21my

Super Active Member
Joined
Feb 25, 2006
Messages
7,538
Reaction score
128
Points
73
geng aku dah tgk ko dah..dah kenal pun , tak sampai hati nak sentuh....tak berselera dan tak teringin.....you are looking good but totally..NOT !:(
tak puas hati dengan sikap empunya badan tak per... sebab sikap tu datang dari diri dia,,, tapi mengenai fizikal empunya badan,,, janganla dihina,,, tu kejadiaan Allah tu,,, DIA yang cipta camtu... orait and peace
 
Sponsored Post

cdan

Active+ Member
Joined
Aug 8, 2006
Messages
4,382
Reaction score
367
Points
41
seterusnya refund 100% utk cdan..

e-metal® payment order preview
Pay: 3210710 (Shidan Hashim)
This is the first time you have spent to this particular e-gold account.
Please make sure that it is the account that you intend to spend to.
Amount: 60.00 US Dollars' worth of Gold
Memo: 100% MyGoldenBiz Refund to Cdanhash/Shidan Hashim

From: 2647342 (MyGoldenBiz)
The e-metal payment was successful.
Your batch number for confirmation is 74157016
Thank you for using e-gold.
refund MGB dah masuk eg den.... tima kasih banyak bro aura....
 

cdan

Active+ Member
Joined
Aug 8, 2006
Messages
4,382
Reaction score
367
Points
41
Hek elehh.. ko ingat ko leh suap aku suh tutup mulut gitu je? Sorry beb, aku takkan berhenti setakat ini saja sebelum ko buat refund utk downline aku sekali. Aku bukan jenis upline yg lepas tgn begitu saja. Apapun aku tetap nak tuntut sekali refund utk nana tanjung dan cdan before 20hb. Termasuk juga member2 yg lain.
timo kasih banyak bro khairil, kerana banyak membantu....
den dah timo refund dari [email protected]
 

khairilhusni

Legendary Member
Joined
Apr 4, 2006
Messages
10,919
Reaction score
69
Points
120
ini budak tak payah layan online biz lah , jenis tak boleh faham risiko.....

join ---> success---> jilat

join---->problem----> kecoh


lu mesti kecoh sebelum join , dan buat keputusan nak join ke tidak...then bila dah problem please jangan meracau-racau dalam forum berlebihan macam polis angkasa gaban...siasat sana , siasat sini , tuduh sana , tuduh sini , patutlah posting dah riban2 , sebab byk posting sampah....

apa lu ingat ngan lu post muka lu ngan family lu , kira lu jujur la....ntah gambar sapa lu letak pun , sapa yang boleh sahkan...ini dunia online lah beb , sebarang kemungkinan boleh ada , so jalan , fikir dan gerak secara online , mentaliti biar tinggi sikit , dapat bezakan persekitaran offline ngan online...totally tak serupa..


lebih baik...jangan join apa-apa terus , bela ayam kat kampung lagi baik beb , kalau ayam tak puas hati , terus dia berak atas muka ko sekali sebelum ko sembelih dia....

geng aku dah tgk ko dah..dah kenal pun , tak sampai hati nak sentuh....tak berselera dan tak teringin.....you are looking good but totally..NOT !:(

p.s : Ni sapa lah yang heret lu masuk dalam online biz ni beb.... macam si buta dari gua hantu ....pastu ko heret plak downline2 perangai mcm ko jugak...sebab ko kaki cari downline...hantam sajalah..janji komisen masuk.
Dahla bro, sampai ke sms pun nak cari apsal. Manusia yg penakut mmg macam ni. Cakap je besar.
 

zolympus

Elite Member
Platinum Member
Joined
Dec 21, 2005
Messages
3,415
Reaction score
241
Points
33
Peringatan sekali lagi kepada para forumer yang dihormati sekalian. Cuma ulangan dari apa yang telah diperingatkan oleh para admin spt bono79 dan jutaonefami sebelum ini .

Jaga bahasa masing-masing. Kerana pulut santan binasa, kerana mulut, badan binasa.

Seterusnya, kita ditegah untuk mencaci seseorang itu kerana fizikalnya kerana boleh jadi yg dicaci itu lebih baik dari yang mencaci. Dan sebaik-baik manusia ialah yang lebih tinggi imannya.

Wallahu a'lam.
 

orakarek

Fun Poster
Joined
Dec 7, 2006
Messages
168
Reaction score
0
Points
10
ok, aku minta maaf kalau aku terkasar bahasa.
aku pun mohon maaf kalau ganggu ketenteraman orang semua... tapi kalau nak label aku penakut , tak payah lah... istilah berani , penakut atau bodoh sombong ni luas pengertian dan pemahamannya...

tak lain tak bukan , mintak KH tukar cara dan gaya penampilan diforum. be professional as e-biz forumer sejajar dengan peningkatan umur kita semua.

just my ten cent !:D
 

khairilhusni

Legendary Member
Joined
Apr 4, 2006
Messages
10,919
Reaction score
69
Points
120
aku pun mohon maaf kalau ganggu ketenteraman orang semua... tapi kalau nak label aku penakut , tak payah lah... istilah berani , penakut atau bodoh sombong ni luas pengertian dan pemahamannya...

tak lain tak bukan , mintak KH tukar cara dan gaya penampilan diforum. be professional as e-biz forumer sejajar dengan peningkatan umur kita semua.

just my ten cent !:D
SIMPLE PLAN LYRICS

"Perfect"

Hey dad look at me
Think back and talk to me
Did I grow up according to plan?
And do you think I'm wasting my time doing things I wanna do?
But it hurts when you disapprove all along

And now I try hard to make it
I just want to make you proud
I'm never gonna be good enough for you
I can't pretend that
I'm alright
And you can't change me

'Cuz we lost it all
Nothing lasts forever
I'm sorry
I can't be perfect
Now it's just too late and
We can't go back
I'm sorry
I can't be perfect

I try not to think
About the pain I feel inside
Did you know you used to be my hero?
All the days you spent with me
Now seem so far away
And it feels like you don't care anymore

And now I try hard to make it
I just want to make you proud
I'm never gonna be good enough for you
I can't stand another fight
And nothing's alright

'Cuz we lost it all
Nothing lasts forever
I'm sorry
I can't be perfect
Now it's just too late and
We can't go back
I'm sorry
I can't be perfect

Nothing's gonna change the things that you said
Nothing's gonna make this right again
Please don't turn your back
I can't believe it's hard
Just to talk to you
But you don't understand

'Cuz we lost it all
Nothing lasts forever
I'm sorry
I can't be perfect
Now it's just too late and
We can't go back
I'm sorry
I can't be perfect

'Cuz we lost it all
Nothing lasts forever
I'm sorry
I can't be perfect
Now it's just too late and
We can't go back
I'm sorry
I can't be perfect
 

aurazyl

Fun Poster
Joined
Dec 10, 2005
Messages
418
Reaction score
0
Points
10
Pengumuman semua 2nd batch MGB...sila pm saya no akaun maybank anda, nama penuh dan nickname yg digunakan dlm MGB utk mudah pihak MGB membayar refund..sekian terima kasih..
 
Sponsored Post
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
masforex HYIP 66
Hyiper HYIP 14
HonestGuy HYIP 12
X HYIP 1
NaldoMota1 HYIP 3
Top
Log in Register