Forex Chart

viper21my
Reaction score
118

Profile posts Latest activity Postings About

  • bos dh salah phm ni

    cube bro bce blk komen sy dlm topik tu

    sy infrek bdk katun starwars tu sbb die start provok mod

    aku x lyn pun psl nk infrek die sbb provok member forum
    lain sbb die & yg lain 2x5 jer

    aku ikut sop

    aku dh refer bende ni kt admin pun semlm pas ban die

    dh lama aku perati bdk ni bengkak dgn cara mod ngan admin bekerja

    bbrp hari lps die ada post fitnah kaw2 psl admin dlm topik lain tp aku dh delete pas dpt repot pastu aku infrek die tu psl hati die lg bengkak

    bila hati die bengkak die startla provok aku blk

    gaduh2 dgn org len pastu sajer mention nama aku nmpk sgt nk provok psl bengang kene infrek haritu

    ni dh biasa jdk la pd kami yg wat kerja2 mod ni espeselly klu org tu suka melwn & x reti nk respek langsung cara kerja kitorang kt sini
    bro bg link ahli yg wat post provok gak tu

    nk kene cek dulu pastu amek tindakan
    yang penting niat kita, niat aku bukan untuk mengiakan apa yang batil tapi atas sebab2 tertentu terjadi sesatu dan dengan niat juga ingin memulangkan lalu diemparkan tuduhan tidak berasas dengan sikap kebudakan maka terjadilah fitnah. Sesungguhnya doa orang yang difitnah mudah dimakbulkan dan pasti jika tidak dimaafkan buruk akibatnya.
    ni apahal lak ni bila masa aku makan duit haram.. ni da kira fitnah, sebagai orang islam tahu tak hukum fitnah ape bro.. kes ko patut dah lama bole setel tapi saje nak panjang2 utk dpt perhatian.. lepas tu ckp konon on behalf rakan2 yang lain konon ko tau ke brp ramai yg aku x deliver works.. some of them ada yg success ada yang failed but mana yg failed without earnings aku akan return atas budi bicara.. if aku ikut style bisnes haram once service taken considered sold & can't refund mmg da ikut cara non muslim berniaga le bro
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top
Log in Register