Minta Pandangan

CG Sponsors




REMEDY KARUNG GUNI

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 11, 2008
Messages
33,477
Reaction score
410
Points
136
Salam Tuan2 dan Puan2.

Remedy nak mintak pandangan, nasihat, tunjuk ajar dan juga bantuan.

Remedy ada dapat 3 projek utk next month.

1. Pemasangan CCTV system di 2 buah Apartment
2. Pemangan Barrier Gate System di sebuah apartment
3. Membekal peralatan Gymnasium (2 buah Motorized Treadmill

Ketiga2 projek akan bermuala pada bulan hadapan. Ada sedikit kekusutan di sini untuk mencari pembekal peralatan CCTV, Barrier Gate dan juga Treadmill. Maklumlah, Remedy berkecimpung dalam bidang Komputer sebelum ni.

Ada lagi beberapa projek yg tunggu kelulusan.



Kepada sesiapa yg memang berkecimpung dlm bidang dia atas, atau pernah ada pengalaman, atau juga ada kenalan yg buat projek2 macam ni. sudilah kiranya berkongsi dgn Remedy.

Pertolongan dari anda semua amat diharapkan.
 
Last edited:
Sponsored Post

cyberiz

Super Active Member
Joined
Oct 1, 2007
Messages
6,014
Reaction score
282
Points
91
waa.... byk dpt projek bro... ni under organisasi atau personal company?
anyway, good luck!
 

REMEDY KARUNG GUNI

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 11, 2008
Messages
33,477
Reaction score
410
Points
136
Thanks eboss kerana membantu...Cyberiz...lama x dengar citer?

harap ada bantuan lain.
 

cyberiz

Super Active Member
Joined
Oct 1, 2007
Messages
6,014
Reaction score
282
Points
91
berkenaan cctv tu cuba hang pi survey area jln pasar kl...
 

REMEDY KARUNG GUNI

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 11, 2008
Messages
33,477
Reaction score
410
Points
136
Cadang nak ke sanalah isnin ni...pasal lot niaga di Maeps tu nanti aku tlg usaha kan
 
Sponsored Post
Top
Log in Register