BTC USD 35,666.6 Gold USD 1,764.43
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Mencari tempat servis starter kereta di kuala lumpur

myrayyan

Legendary Member
Joined
Apr 12, 2010
Messages
13,666
Reaction score
65
Points
130
As'salam semua..saya mencari tempat/kedai/bengkel yang boleh servis starter kereta dengan harga berpatutan dalam kawasan kuala lumpur. jika ade mohon letakkan nama penuh kedai/alamat/no tel.tq semua
 
Sponsored Post

puyol

CG Top Poster Club
Joined
Jun 28, 2011
Messages
23,849
Reaction score
2,449
Points
201
try ni tuan. Harga pun ok. Area Chow Kit.

6941774_7ClV1UBWH52fU0kVtV3Su85GakhxHk321A2moJWB6X4.jpg
 

steelheart

Fun Poster
Joined
Mar 20, 2012
Messages
818
Reaction score
82
Points
30
try ni tuan. Harga pun ok. Area Chow Kit.

View attachment 247503

Ye.. kedai ni memang legend area kl.. dekat chowkit belakang pejabat pos chowkit.. belakang kedai mamak beratur kudu.. owner dia 3 org adik beradik org lama .. dah tua2 semuanya .. aku biasa buat repair dgn Lim dia peramah terbaik uncle lim .. harga pon ok rakyat marhaien punya price.. brother2 teksi kl byk hantar kat kedai ni.. kedai ni expert pasal wiring kereta.. service starter... service alternator.. battery dan segala jenis wiring.. so aku cadangkan sapa2 yg ada masalah wiring kereta yg short atau sebagainya bolih dtg kedai ni .memang berbaloi.. sebelum buat lim akan bagi tahu harga dulu .. kalau customer nk buat ok kalau tak nk buat pon takper.. Cuma satu jer kedai ni yg problem,, kalau dtg kedai ni kena beratur ikut queue.. sapa dtg lambat kena tunggu ler .. dia punya konsep sapa dtg dulu repair dulu sapa dtg lambat atau ptg.. kalau sapa sunggup tunggu sampai malam on.. uncle lim biasa kerja sampai mlm 10 mlm to 11 mlm kadang2 utk siapkan keta customer.. terbaik .. lagi satu kalau ada keta customer breakedown area kl uncle lim akan dtg settle kat site.. apa2 pon kena citer dulu dgn uncle lim sebab2 kadang dia busy ya amat .. walau mcm mana pon dia akan tetap try solve problem customer.. terbaik uncle lim .. satu2 nya cina yg aku respect dan selesa dgn cara dia .. dan yg paling win dia tahu hormat customer dia.m ckp pon berlapik dgn customer.. kadang2 dia kelakar pon ada hahaha miss u uncle lim.. 😀😀
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register