BTC USD 20,250.2 Gold USD 1,820.36
Time now: Jun 1, 12:00 AM

ahib0205

Legendary Member
gem
Messages
19,329
Joined
Nov 18, 2007
Messages
19,329
Reaction score
744
Points
166
Saya mencari pembekal kad topup celcom, maxis, dan digi untuk dijual di kedai Az-Zain Shah Alam.

:)cgrock
 
Sponsored Post

Bro_Izantie

Legendary Member
gem
Messages
17,073
Paid Membership
Joined
Mar 15, 2009
Messages
17,073
Reaction score
928
Points
161
listkan kuantiti bro..nnti aku try cari...aritu aku dah jumpa otai yg konker KL..mana tau dpt murah..apa2 hal contact aku bro..tq
 

nofa

Active+ Member
Messages
2,727
Joined
Jul 13, 2007
Messages
2,727
Reaction score
9
Points
25
ramai dealer besar lam cg ni sendiri
 

yazaedar

Active+ Member
Messages
2,834
Joined
Apr 29, 2006
Messages
2,834
Reaction score
4
Points
25
pakai epay je bro....senang....nak apa semua ada....:D
 

mamaimran

Super Active Member
Messages
6,049
Joined
Jun 14, 2009
Messages
6,049
Reaction score
146
Points
73
salam TT, saya pun nak menumpang skali. kalau ader sesiape yg leh supply pada saya leh contact siggy sy dibawah. Lokasi saya pun dishah alam.
 

ahib0205

Legendary Member
gem
Messages
19,329
Joined
Nov 18, 2007
Messages
19,329
Reaction score
744
Points
166
listkan kuantiti bro..nnti aku try cari...aritu aku dah jumpa otai yg konker KL..mana tau dpt murah..apa2 hal contact aku bro..tq

sekali oder campur-campur lebih kurang RM4000 modal.

kedai emak saya tu satu je kedai runcit bukak kat situ. sebab ramai yang tanya nak jual ni :D
 

ahib0205

Legendary Member
gem
Messages
19,329
Joined
Nov 18, 2007
Messages
19,329
Reaction score
744
Points
166
call no ni bro..semua dia ada 019-3172893 ani/firdaus.

tq

terima kasih bg no bro.

saya dah call dia hanya jual no pin. saya nak kad :)

nak beli pastu jual balik :D
 

kelicap

Active+ Member
Messages
3,562
Joined
Feb 7, 2011
Messages
3,562
Reaction score
144
Points
33
terima kasih bg no bro.

saya dah call dia hanya jual no pin. saya nak kad :)

nak beli pastu jual balik :D

oh yer ker..
mintak maaf ya bro..kalau bro nak buat biz lain yang lebih kaw-kaw punya..cuba bro try call number ni..
kalau kita dah tak ada atas dunia ni..dia siap buatkan badal haji lagii..menariksss..010 2709043..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register