maxis prepaid

  1. U

    To Sell Nak clear stock kad topup gores

    Salam sejahtera warga forum Saya nak clear stok kad topup gores sbb dah tutup kedai. Ada kad maxis rm5 dan RM10, kad celcom rm5 dan RM10 dan lain2. Harga murah2 je nak jual. WhatsApp saya 01157542574
  2. J

    Wanted Mencari Pembekal Topup Kad Gores (Fizikal)

    salam, sy berminat nk beli stok kad gores topup telco maxis dan celcom dgn harga yg paling murah dgn byk. kalau boleh tiada minima keping disyaratkan. sila tawarkan hrga terendah pd saya, andai pembelian pertama berjalan lancar, sy akan terus order dri pihak anda pd masa akan dtg. sy cuma...
  3. T

    Wanted Maxis prepaid sim card campus student package 12sen/minit untuk call 1 sen/sms

    Seperti tajuk diatas saya ray tgh mencari prepaid maxis yg special utk student package (campus package). Qty yg sy mahu : 2 unit (may be org lain yg ikut thread ni juga mahu beli)@sy blh beli dan jual kt member yg nak...tp skrg cuma nk 2 unit je... Budjet: Jgn mahal2 ler bwh rm40...
  4. -SyaDa-

    Wanted Siapa Boleh Supply Prepaid Celcom & Maxis?

    Salam semua... Sy tgh mencari sapa2 yg leh supply dkt sy top up celcom & maxis. Tp, x mau yg top up ikut handphone & machine. sy nk yg kad punya. PM sy best price anda leh bg. Khas utk SERIUS supplier saja yek. Kalau pricenya ok, sy nk ambik byk kali & berpanjangan la urusniaga kita. Thanks...
  5. ahib0205

    Wanted Mencari pembekal kad topup

    Saya mencari pembekal kad topup celcom, maxis, dan digi untuk dijual di kedai Az-Zain Shah Alam. :)cgrock
  6. A

    Wanted Mencari main cont supplier reload card

    Hai..saya nak mintak tlg kepada semua cg member yg ada..saya sedang mencari main cont utk reload card celcom,maxis dan digi..kalau you all kenal boleh tak inform kat saya..sms atau miss call saya faiz 017 3475909
Top
Log in Register