BTC USD 33,797.5 Gold USD 1,782.40
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Maxis prepaid sim card campus student package 12sen/minit untuk call 1 sen/sms

thesunraising

Active Member
Joined
Feb 2, 2013
Messages
1,048
Reaction score
1
Points
25
Seperti tajuk diatas saya ray tgh mencari prepaid maxis yg special utk student package (campus package).

Qty yg sy mahu : 2 unit (may be org lain yg ikut thread ni juga mahu beli)@sy blh beli dan jual kt member yg nak...tp skrg cuma nk 2 unit je...


Budjet: Jgn mahal2 ler bwh rm40.


Sepatutnya package ni mmg ada. Sy ada nampak member i ada pakai yg package ni call 12sen/minit dan sms 1 sen/minit. Cuba contact org yg jual tu tp tak der jual lg.


So tgh cari supplier cg yg supply.

Diharap tlg sy [email protected] bg sy contact number org yg jual...


Thanks.:D

ScreenHunter_03+Sep.+28+11.57.jpg



ScreenHunter_04+Sep.+28+11.58.jpg



ScreenHunter_05+Sep.+28+11.58.jpg
 
Last edited:
Sponsored Post

durai20

Active Member
Joined
Sep 2, 2011
Messages
1,255
Reaction score
1
Points
25
Saudara blhlah hubungi mana2 seller yg jual simcard ni.
 

haqqi9

Active Member
Joined
Dec 23, 2012
Messages
1,070
Reaction score
7
Points
25
rm12/1min? mahalnya. salah ke tt?
 

SilentWitch

Fun Poster
Joined
Jul 15, 2012
Messages
527
Reaction score
5
Points
15
bkn utk student je ke? kene reg gune ic student kan? kalau student boleh convert je no biasa ke package ni? ade sape2 boleh sahkan x
 

thesunraising

Active Member
Joined
Feb 2, 2013
Messages
1,048
Reaction score
1
Points
25
bkn utk student je ke? kene reg gune ic student kan? kalau student boleh convert je no biasa ke package ni? ade sape2 boleh sahkan x

Diorang ambik student ic dan id dan registerkan utk kite sbb tulah mahal...:D:D

Kelebihan utk kita call 12sen/minit, 1sen/sms.
:D:D
 

SilentWitch

Fun Poster
Joined
Jul 15, 2012
Messages
527
Reaction score
5
Points
15
Diorang ambik student ic dan id dan registerkan utk kite sbb tulah mahal...:D:D

Kelebihan utk kita call 12sen/minit, 1sen/sms.
:D:D

oOo patut la aku minat gak nak pakai murah giler rate dia. :D

adik aku study lg kalau pakai nama dia boleh x? tp dia dh guna utk no hp dia. kalau buat dua atas nama yg sama boleh x?
 

thesunraising

Active Member
Joined
Feb 2, 2013
Messages
1,048
Reaction score
1
Points
25
oOo patut la aku minat gak nak pakai murah giler rate dia. :D

adik aku study lg kalau pakai nama dia boleh x? tp dia dh guna utk no hp dia. kalau buat dua atas nama yg sama boleh x?

Rasanya kalau skrg dia guna maxis campus package, ambik maxis lg tak blh. Kalu digi bg campus package tu blh ambik (digi pun ada juga, kalu tak salah).
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register