maxis

  1. zasa121

    To Sell Daftar PERCUMA Maxis Fibre Internet dan TM Unifi RM89 sebulan disini!!

    Maxis Fibre Buat apa nak membayar lebih jika boleh mendapatkan harga Home Internet dengan lebih murah ? . Kelebihan Langgan Maxis Fibre . -FREE Register -FREE Pemasangan -FREE Modem -Kontrak 2 Tahun -Bil dibayar lepas 30 hari diaktifkan . Untuk Harga Plan MAXIS FIBRE Hanya . 30Mbps –...
  2. Supreme

    Wanted Berjaya..

    Assalamualaikum, Kepada rakan2 CG yg dihormati, Sy pnye HP hilang, jadi automatik no pun hilang.. Masalah seperti biasa, simkad daftar atas nama orang lain, dah try pegi Maxis dan Celcom center untuk minta balik no tu, dia nak 5 no yang kita selalu call dan kwn x dapat bagi sbb call/msg semua...
  3. M

    [WTS] Maxis Fibre : - Plan baru lagi murah dari RM139/bulan untuk 10Mbps

    Dapatkan Plan Maxis Fibre yang baru dengan harga yang lebih berpatutan. Berhubung dengan kami untuk: Pendaftaran (PERCUMA) Coverage Check (PERCUMA) MaxisONE Home Fibre dengan Kelajuan yang pantas lebih sesuai untuk: Layari Web Gaming Facebook Hiburan - streaming, YouTube etc. Kerja dari...
  4. 2enty6

    Nice Number Percuma - 0XXX0, 0X00

    FREE to Add Subline for Existing Customer (1 year & above) 01110 64 0300 01110 65 0300 01110 68 0200 01110 68 0300 01110 76 0300 01110 85 0300 01110 88 0500 01110 91 0300 01110 93 0100 01110 93 0600 WhatsApp/SMS 0143382203 01116666105
  5. 2enty6

    FREE VIP Number - 0000, 000, 0X000

    FREE VIP NUMBER LIST 01110902000 - SOLD 01110804000 01110904000 01110905000 - SOLD 01110804000 - SOLD 01110504000 - SOLD 01110604000 - SOLD 01110512000 - SOLD 01110542000 - SOLD 01110592000 - SOLD 01110632000 - SOLD 01110652000 - SOLD 01110672000 - SOLD 01110692000 - SOLD 01110712000 - SOLD...
  6. Mister Potato

    ~ Daftar Agen & Dealer Topup ~ RM 10 SAHAJA ~

    Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. :)cgrock 69TOPUP.COM :)cgrock RATE KEUNTUNGAN SETIAP TELCO / BILL Celcom : 4.80% Digi : 5.00% Maxis : 4.00% Tune Talk : 6.00% U Mobile : 7.00% DLL ~ Server TERBARU dan PANTAS ~ ~ Boleh BAYAR BIL ASTRO & UTILITY ~ ~ Boleh Reload Menggunakan SMS ~ ~ Boleh...
  7. iMMax

    [Service] Internet Unlimited, Bypass quota, Bypass Speed. Berminat Jom Masuk Kedai

    Bismillah.. Assalamulaikum warga CG, sy disini ingin menawarkan service internet untuk bypass quota dan speed pada broadband anda. Saya wakil dari penyedia service openvpn/ssh/torrent leech/ yang beroprasi di facebook..Nama produk akan saya berikan bila anda pm saya nanti untuk menjaga privasi...
  8. S

    [WTS]Topup Maxis RM30 nak jual RM25

    Salam semua warga CG, sy nak jual kredit maxis RM30 dengan harga RM25 sahaja, sy perlu seorang pembeli sahaja, sape cepat dia dpt. Nak jual sebelum kredit saya expired. Cara pembelian: 1- Sila komen thread ni/ PM sy (saya balas bila saya online), utk lebih cepat, sila SMS di 0173506839. 2- Sy...
  9. J

    Wanted Mencari Pembekal Topup Kad Gores (Fizikal)

    salam, sy berminat nk beli stok kad gores topup telco maxis dan celcom dgn harga yg paling murah dgn byk. kalau boleh tiada minima keping disyaratkan. sila tawarkan hrga terendah pd saya, andai pembelian pertama berjalan lancar, sy akan terus order dri pihak anda pd masa akan dtg. sy cuma...
  10. M

    [WTS] *Maxis Fibre Internet Plan with Special Promotion*

    Sila PM untuk Promosi Hebat!!! Order akan diproses cepat dan pantas! MAXIS FIBRE INTERNET PLAN DOUBLE YOUR INTERNET SPEED FOR THE FULL EXPERIENCE ENJOY MORE WITHOUT PAYING EXTRA. GET YOUR MOVIES, MUSIC AND DOWNLOADS TWICE AS FAST WITH OUR 10 MBPS FIBRE PLAN. Why Maxis Fibre Internet...
  11. gastacopz

    To Sell [SOLD] New ZTE Mf190 maxis set sealed UNLOCK (RM50)

    RM50 1 - cod (usj,puchong) Post RM50 + kos poslaju modem ni mmg asalnye da unlock, bleh masuk mane2 sim telco lain :D SPECS ZTE MF190 Modem Specifications UMTS/HSDPA/WCDMA 2100MHz GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900MHz Support HSDPA up to 7.2Mbps, HSUPA up to 2Mbps Dimensions: 76mm * 26mm *...
  12. dare666

    Wanted SKMM sim card (Maxis/Celcom) + broadband

    kepada seller2 sila PM aku dengan kadar segera..saya berminat nak beli SKMM sim samada maxis or celcom dan juga broadband...
  13. K

    Wanted Maxis Broadband Unlimitted

    Saya tengah mencari Maxis Broadband Unlimitted (tak nak pakai VPN) dengan harga pendaftaran yang munasabah. Banyak jumpa yang cas registration RM100++ Terima kasih! P.s. - Nak urgent kalau boleh sebab susah nak buat online bisnes kalau kuota asyik habis :((
  14. jaykhor8933

    Maxis Home Fibre sign up ~ FREE POWER BANK !!!

    Maxis Home Fibre sign up ~ FREE POWER BANK !!! Sign up with us and get a free power bank ! RM148 - 10 Mbps RM198 - 20 Mbps Rm248 - 30 Mbps ----------------------------------------------- For Sign Up & Infomation kindly contact us at: 016-660 8933 CALL/WHATSAPP/SMS or any chat apps ;)...
  15. jaykhor8933

    Maxis Home Fibre sign up ~ FREE POWER BANK !!!Maxis Home Fibre sign up ~ FREE POWER B

    Maxis Home Fibre sign up ~ FREE POWER BANK !!! Sign up with us and get a free power bank ! RM148 - 10 Mbps RM198 - 20 Mbps Rm248 - 30 Mbps ----------------------------------------------- For Sign Up & Infomation kindly contact us at: 016-660 8933 CALL/WHATSAPP/SMS or any chat apps ;)...
  16. breezecolor

    To Sell Nombor maxis untuk dijual.

    Salam warga cg. Nombor maxis saya utk dijual rm500 0126678844 -nett. Offer selama 5 hari dari tarikh hari ini sahaja. 15 aug 13. Call for more info. Thanks Call me at 013 3235533 :)paid
  17. L

    To Sell Closed

    -----closed-----
  18. L

    Closed

    -----closed----
  19. M

    Home fibre internet - 10Mbps | Maxis or TM UniFi 5Mbps?

    Sila rujuk thread baru disini :-h =D> Home Fibre Internet | Maxis or TM UniFi? Maxis - 10Mbps for RM148/month. UniFi - 10Mbps for RM199/month or 5Mbps for RM149/month. Recommended: Maxis * Monthly Quota * Maxis - Unlimited. UniFi - Unlimited until further notice. Recommended: Even * Call...
  20. WMComm

    [PERCUMA] Simpack maxis 012 dengan kredit rm10 + pos laju rm 10

    012-384 9426 012-384 9346 012-384 9335 012-384 9170 012-384 9020 012-384 8670 012-384 8646 012-384 8628 012-384 8169 012-384 8096 012-384 8069 012-384 8045 012-384 7917 012-384 7675 012-384 7660 012-384 7612 012-384 7414 012-384 7350 012-384 7346 012-384 9528 012-384 6208 012-384 6186 012-384...
Top
Log in Register