celcom prepaid

  1. U

    To Sell Nak clear stock kad topup gores

    Salam sejahtera warga forum Saya nak clear stok kad topup gores sbb dah tutup kedai. Ada kad maxis rm5 dan RM10, kad celcom rm5 dan RM10 dan lain2. Harga murah2 je nak jual. WhatsApp saya 01157542574
  2. J

    Wanted Mencari Pembekal Topup Kad Gores (Fizikal)

    salam, sy berminat nk beli stok kad gores topup telco maxis dan celcom dgn harga yg paling murah dgn byk. kalau boleh tiada minima keping disyaratkan. sila tawarkan hrga terendah pd saya, andai pembelian pertama berjalan lancar, sy akan terus order dri pihak anda pd masa akan dtg. sy cuma...
  3. skafever69

    Wanted Nak dapatkan balik nombor hp yg dah di block.

    Salam Warna CG, ada tak warga sini buat service dapatkan balik nombor yg dah di block. Nombor aku ni C E L C O M. baru 4 bulan mati kot... sbbnya hpone ni hilang dlm rumah xjumpa.. last2 jumpa balik smlm. so pergi celcom, dia kata dah tak boleh. dah block. sapa2 boleh dapatkan balik. pm me.. dan...
  4. akiyamasan

    Wanted Urgent Celcom Prime-COD Area KL

    Assalamualaikum dan salam sejahtera.. Saya mohon jasa baik2 mana2 seller area KL yang ada stok Celcom Prime untuk jual kat saya dengan kadar segera.. Saya hanya nak COD sahaja sebab buat masa ni belum ada alamat tetap.. Dah banyak seller saya cari dalam google mahupun CG, tapi kebanyakannya...
  5. Siddique87

    Wanted Sim pack uox/sox

    ASALAM TUAN2 YANG DIHORMATI,AMBE SKRANG TENGAN MENCARI SIMPACK OUX/SOX YANG BOLEH DIGUNAKAN SAMPAI TAHUN 2025 DISABABKAN SIM YANG AMBE SEDANG GUNAKAN NI SUDAH NK SMPAI TEMPOH MATANG..JADI KEPADA YANG ADA INFO SILA SMS 0132845393.
  6. -SyaDa-

    Wanted Siapa Boleh Supply Prepaid Celcom & Maxis?

    Salam semua... Sy tgh mencari sapa2 yg leh supply dkt sy top up celcom & maxis. Tp, x mau yg top up ikut handphone & machine. sy nk yg kad punya. PM sy best price anda leh bg. Khas utk SERIUS supplier saja yek. Kalau pricenya ok, sy nk ambik byk kali & berpanjangan la urusniaga kita. Thanks...
  7. Zex

    Wanted Celcom instanet prepaid. saya upah RM10.

    Salam, saya minta tlg kawan2 yg mana tggl kat kl atau selangor yg berdekatan dengan tempat celcom tu saya nak beli sim kad instanet prepaid yang berharga RM12.50 kerana ianya belum sampai lagi kelantan. ok ape yg akan sy bg lps ni. saya akan bagi RM12.50 untuk beli simkad celcom instanet. RM...
  8. mohdashraf

    Wanted Celcom Instanet Prepaid

    salam semua warga cg... Ni nak minta tlng bli brng n pos skali... Sya berminat bli ni instanet tpi masalah dia,ianya tiada di branch tmpt sya... Da sapa2 leh tlng bli kn ??? Item-instanet simpack rm12.50 (without BB) pos-rm5-rm10 total semuanya sya m2u rm30,kira upah dlm rm10 la...
  9. UMOFX.Singapore

    Wanted Celcom topup utk 7-8hb april rm10

    salam, skrg kat SG, esok pagi flight to KL...nk beli celcom topup blue utk rm10 ada sesiapa yg jual nak make an offer? :)
  10. ahib0205

    Wanted Mencari pembekal kad topup

    Saya mencari pembekal kad topup celcom, maxis, dan digi untuk dijual di kedai Az-Zain Shah Alam. :)cgrock
  11. A

    Wanted Mencari main cont supplier reload card

    Hai..saya nak mintak tlg kepada semua cg member yg ada..saya sedang mencari main cont utk reload card celcom,maxis dan digi..kalau you all kenal boleh tak inform kat saya..sms atau miss call saya faiz 017 3475909
  12. Z

    Wanted Supplier upax / pendrive/ memory card hp

    Pm aku sile bg details tentang barangan skali...
Top
Log in Register