melabur kat mana ok selain asb ?

Recommended Brokers


hyrulxxx

Fun Poster
Joined
Sep 5, 2009
Messages
893
Reaction score
29
Points
20
beli saham bank rakyat, skang ni tengah bukak, sy tak pasti masih ade lagi ker tak allocation die, sebab limited... dividen bank rakyat ni jauh lebih untung dari ASB, cuma masalahnya limited. sepanjang minggu ni kaunter bank rakyat sentiasa penuh, dari awal pagi lagi dah ade orang beratur nak beli saham...
tp tak semua org leh amik , cth mcm patik ban krakyat tak layan event loan pun ..
 
Sponsored Post

HONDA SM4

Junior Member
Joined
Jun 12, 2008
Messages
76
Reaction score
0
Points
6
Berminat untu melabur....? Ingin beli saham yg mendapat pulangan sehingga 30%? Sila pm saya untuk keterangan lanjut.....
 

BRAVOZULU

Active Member
Joined
Jul 22, 2013
Messages
1,514
Reaction score
139
Points
33
sekadar pandangan, buka akaun cds dgn broker saham spt rhbosk, cimb, maybank dan lelain, lepas dapat akaun tu belajar papertrade dulu slow slow, join group wasap saham bursa malaysia utk belajar baca chart, tip saham dan check selalu website berkaitan saham spt tradesignum, investing.com dan lelain.

kaunter fgv dari bulan nov 18 sehingga minggu hujung minggu lepas siapa yg masuk sudah untung 100%
 

mrvx

Super Active Member
Joined
Feb 20, 2009
Messages
9,534
Reaction score
419
Points
81
aku lock FD-I dkt Bank Islam. hasil dah nampak.. ada setahun setengah sahaja lg... aku lock 2 tahun... rezeki anak
 
Sponsored Post
Top
Log in Register