To Sell Melabur di firma forex malaysia

CG Sponsors




ejoybaik

Super Active Member
Joined
May 22, 2008
Messages
5,534
Reaction score
29
Points
70
gf net nih yang guna dealBooks tuh eks.. ?
 
Sponsored Post

profesor

Active+ Member
Joined
May 7, 2007
Messages
3,446
Reaction score
265
Points
46
Saya hanya ingin berkongsi pendapatan sampingan. disini saya ingin menjual ebooks+panduan+indicator yang mudah digunakan dan

"Disini Saya Nyatakan 5 Lagi Sebab Mengapa Anda perlu memiliki PANDUAN, E-Book Jutawan Forex Beserta Free Indicator Software Jutawanforex"

Anda Tidak Perlu membuang masa berjam-jam dan bersusah payah untuk mengkaji pegerakan matawang kerana software jutawan forex ini mampu membantu anda untuk menjangka perubahan matawang

Anda Dapat Mengelak Daripada Melakukan Kesilapan Yang Merugikan.

Anda Boleh Melihat dan Terus Membuatnya Sekarang Juga .

Anda tidak perlu menghadiri seminar, yang dikenakan yuran yang mahal,harga yang saya tawarkan murah dan berkesan

Dapat Mempelajari RAHSIA Bagaimana Mendapatkan Wang segera

ebooks dalam bahasa melayu - memudahkan anda untuk memahami istilah dan mendalami teknik-teknik perniagaan forex.

ini satu info berguna "Mengapa 95 % Pedagang FOREX Menemui Kegagalan Dan Bagaimana Anda Dapat Menghindarinya !"iaitu dengan ebooks dan panduan dengan hanya RM 25

SEMUA INI DENGAN HANYA RM 25 anda akan mendapat

Ebook 1 : PANDUAN MEMBUKA ACCOUNT MARKETIVA
Ebook 2 : PANDUAN MENGGUNAKAN SOFWARE MARKETIVA
Ebook 3 : CARA UNTUK MENGELUARKAN DUIT DAN MEMASUKAN DUIT

Ebook 2
Cara mengunakan Sofware Indicator
Bab 1 : Pengenalan
Bab 2 : Apakah itu pasaran mata wang asing
Bab 3 : Persediaan awam memasuki pasaran FOREX
Bab 4 : Trading Station
Bab 5 : Apa itu Indicator
Bab 6 : Cara Instal Indicator
Bab 7 : Cara baca dan menahami cara Indicator berfungsi
Bab 8 : Cara Mengunakan Indicator
Bab 9 : Hasil dari pengunaan Indicator
Bab 10 : Waktu Terbaik Buat Trade
Bab 11 : Teknik Hedging Melalu Entry oder penutup
Bab 12 : Penutup


Ebook 3

Teknik Double Impact
Bab 1 : Double Impact Chart Table
Bab 2 : Ringkasan
Bab 3 : Bagaimana mengunakan Teknik Double Impact
Bab 4 : Bagaimana ia Bertindak
Bab 5 : Soalan yang sering di ajukan
Bab 6 : Strategy untuk mengelakan kerugian dan mengekalkan keuntungan
Bab 7 : Dealing Rates Table
Bab 8 : Penutup

malah anda akan mendapat software INDICATOR YANG JUTAWAN SELALU GUNAKAN. MUDAH DAN SENANG UNTUK DIKENDALIKAN.

TAMBAHAN
Aku sertakan software marketiva untuk memudahkan anda untuk terus membuka account
yang bestnye tentang marketiva ni anda boleh membuka account dengan hanya USD 1, dan mempunyai demo account untuk anda memahirkan diri sebelum menggunakan duit sebenar. kan bebaloi, jika anda sudah mahir menggunakan indicator+mahir mengenai strategi untuk mendapatkan pips, maka lebih senanglah anda untuk mendapatkan keuntungan. yang pasti apa yang anda perlukan ialah SABAR, DISIPLIN&JANGAN TAMAK.


bukti yang indicator ini berhasil


SEMUA INI DENGAN HANYA RM 25

jika berminat:
sms untuk mendapatkan no account
contact saya 012-9443227/013-8206535 SMS sahaja.
JIKA INGIN SAYA MENGHANTAR MENGGUNAKAN POS (PERCUMA) 1-2 HARI WAKTU BEKERJA
[email protected] (NO RUJUKAN AKAN DIBERIKAN)
JIKA ANDA MENIGINKANNYA DENGAN KADAR YANG SEGERA (EMAIL)
pesal la promo kat sini.. ~X(
 

BizClub

Super Active Member
Joined
Dec 26, 2005
Messages
7,034
Reaction score
157
Points
78
A`kum,

saya ingin menjemput siapa2 yang berminat untuk melabur dalam forex melalui firma bertauliah di malaysia.
Titan Meridiant sdn bhd adalah sebuah firma forex di malaysia represents Gf net trading yg beroperasi di united states.
Titan meridiant akan memberi khidmat:
1) customer service
2) Market promotion
Ini bermaksud client yg melabur dlm forex melalui titan meridiant sdn bhd tidak perlu sebarng fundemental analysis or analytical analysis. Risiko kerugian akan dikawal oleh titan itu sendiri. setakat client yg melabur dgn titan membuat keuntungan kali ganda, mostly chinese.

Untuk melabur anda prlu sekuriti deposit minimum USD5000 atau RM 19000. Tiada yuran perkhidmatan RM100 akan dikenakan.

Siapa yg betul2 berminat hendak menceburi forex call saya di 0132477275

Hamka
:eek::eek::eek::eek:....ko ingat sini sekolah rendah ker nak datang kencing...:(scam
 

atlantis

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 3, 2008
Messages
35,221
Reaction score
767
Points
161
dah masuk forum ni. ada yg kena tangkap sok ni.
 

bosspro76

Freshie
Joined
Sep 18, 2008
Messages
17
Reaction score
1
Points
8
mana tuan tanah ni , bagila info terkini, ada website tak company ni ??
kata kecoh BNM nak sekat forex , tapi tuk tuk ada pulak yang bertauliah ..
apa cite beb!!
 

genxxx

Fun Poster
Joined
Jun 14, 2008
Messages
429
Reaction score
0
Points
10
mana tuan tanah ni , bagila info terkini, ada website tak company ni ??
kata kecoh BNM nak sekat forex , tapi tuk tuk ada pulak yang bertauliah ..
apa cite beb!!
Company ni dah kira ambil deposit haram.. BNM sure sekat punyer..
Klu nak main forex, main sendiri jer.. cara nii BNM tak sekat..
 

sbwmali

Fun Poster
Joined
Jun 25, 2008
Messages
785
Reaction score
1
Points
15
careful, jaga-jaga, check dulu co. tu atas bawah.
pasal mcm-mcm scam dah dgn forex ni kat mesia sampai
menyusahkan org lain yg betul2 nak trade. Nak kumpul
fund dr. public kena ada lesen BNM. Utk forex xde lagi co.
dpt lesen mcm tu kecuali dgn bank2. Tak tau le, klu saya salah.

Walaubagaimanapun, ramai otai2 forex kat sini, dengar pandangan
die org. Pas tu go through thread2 yg melambak2 tu.

Just an opinion, agar dpt membantu.
 

sbwmali

Fun Poster
Joined
Jun 25, 2008
Messages
785
Reaction score
1
Points
15
Nak share ni pasal ramai yg saya kenal kena bakar hidup2.
Simpan duit bertahun2 pas tu bagi kat co. mcm ni.
Lesapppppppppp......

Nak trade kena buat homework bnyk2 pasal ni akan involve/risk
duit yg lama2 akan jadi sgt banyak.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register