To Sell Melabur di firma forex malaysia

CG Sponsors




aunpower

Active+ Member
Joined
Dec 28, 2005
Messages
4,061
Reaction score
32
Points
30
mane mamat ham ni???? kalau boleh terangkan pade kengkawan lebih lanjut lagi.... 8)
 
Sponsored Post

StanNero

Super Active Member
Joined
Mar 12, 2006
Messages
7,442
Reaction score
164
Points
73
hahaha mana tuan punya thread nie..

Perlu penerangan lanjut nie..

hehe ako tau la coz membe ako ada yg dah terlabur kat forex yg kononya bertauliah jugak..hehehe.. tapioke la diorg siap kasik ajau basic lagi..ko leh pilih nak trade sendiri ke join pool account..untung ikut percent la.. Kalau rmai org masuk,percent ko makin lama makin kecik..NAK TAK nak kena reiinvest..hehe..Untung xrasa walau labuq banyak..

Dulu diorg guna platform Refco..skrg nie guna apa ntah nama dia..ishh ako xingat la..kang ako rujuk balik.. :D
 

bono79

Active Member
Joined
Jan 6, 2006
Messages
2,447
Reaction score
0
Points
20
hehehe...kalau kat forum lain, ada kes dah, kene kencing ngan kompeni forex la, geng forex otai la...member aku kene usd500...nanti dia balik dari sudan, ajak aku g carik akak dia...hehehe...tak dapat adik, kakak ko mai sini...bukan buat apa2 weh, aku pau duit je la...akekekeke...dulu, aku kene scam stormpay ngan adik dia sorang lagi gak...adik beradik, penyangak...siut jer...zaman main otosurf, org amek kesempatan bikin otosurf pehtu scam...la ni, zaman konon2 kaki forex laaaa....akekekeke..yo laaa tu....hampeh....

p/s: bukan ke mamat ham ni yg bukak thread pasal roti canai tu...siap ada sistem referral...akekeke..macam2 doniaaaa.... :lol:
 

abdan

Active+ Member
Joined
Feb 23, 2006
Messages
3,410
Reaction score
13
Points
25
se tahu aku forex memang di banned kat mesia ni..kalo takat stock market ka bond ka ada la...maybe HYIP mesia kot..invest thru org tengah...macam yg kita main skarang ni...tapi dia tak buat website ! ekeke..
 

BioForge

Active Member
Platinum Member
Joined
Dec 25, 2005
Messages
1,031
Reaction score
1
Points
55
aku ada join forex company kat bukit bintang...setiap trade dia aku boleh tgk sebab dia bagi no id skali kat aku...aku pun boleh trade sendiri kalau aku berani la (tak terrer lagi la main forex). Aku masuk mini akaun je...
dia guna meta software (entah apa kebenda nama penuhnya)...setiap hari aku monitor je..setakat ni alhamdullillah..untung...yg trade akaun aku tu adalah second boss company tu yg ada 14 tahun pengalaman dalam forex...kalau nak masuk duit ke dalam forex tu..aku kena buat TT hantar ke luar negara..iaitu ke broker bank....dia tak pegang pun dia...

Jadi di sini aku nak minta pandangan kau orang tentang forex yg aku join tu... :)
 

vaksin

Active Member
Joined
Jul 4, 2006
Messages
1,696
Reaction score
11
Points
25
aku x sure lah, setahu aku, forex di banned kt malaysia ni tp kalau underground adalah. underground x semestinya scam kena tgk siapa yg handle la fund tu.
 

adar

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Dec 20, 2005
Messages
9,027
Reaction score
215
Points
73
yup, underground ada la. Mmg btul mereka buat trade tp yg btul2 legal kat Mesia ni takder la. Apa2 pun terpulang la sama ada nak join yg undeground punya ke tak. Apa2 kepercayaan tu penting. Bukan apa takut mereka tipu je. Nak buat laporan tak leh sbb benda tu mmg illegal kan?
 

BioForge

Active Member
Platinum Member
Joined
Dec 25, 2005
Messages
1,031
Reaction score
1
Points
55
kalau kita main P$ tu sama macam underground juga kan...sebab dia mainkan forex utk kita juga....cuma bezanya...P$ janji bagi kita fix profit iaitu 150% dalam masa 10 hari tapi kalau forex yg kat luar tu bergantung pada trade dia orang...betul tak?
 

StanNero

Super Active Member
Joined
Mar 12, 2006
Messages
7,442
Reaction score
164
Points
73
Area bukit bintang? Maxficent ke?

YUp..risk sendiri la,xsemestinya sumer underground scam.. Cuma kalau yg kata risiko lost akan ditanggung tue,tipu je la :D

pada pendapat ako,kalau company yg ko join tue oke,xda masalah la,memang ada yg tawarkan buat mcm tue,cuma yg leceh nak menunggu duit dapat la,wire transfer lagi..kalau e-gold berdesup masuk..hehe..

Nasib baik ko jumpa and buat research yg kompeni tu betul2 trade forex..Jgn join blackmarket dah,stop loss pun xtau,indicator pun xtau..lawak ahh
 

sasuke_islam

Fun Poster
Joined
Jan 11, 2008
Messages
231
Reaction score
0
Points
10
indicator&ebooks RM25

pm kalau berminat
 
Last edited:
Sponsored Post
Top
Log in Register