To Sell Melabur di firma forex malaysia

CG Sponsors




Ham

Fun Poster
Joined
Feb 16, 2006
Messages
598
Reaction score
8
Points
15
- Post Deleted -
 
Last edited:
Sponsored Post

abdan

Active+ Member
Joined
Feb 23, 2006
Messages
3,410
Reaction score
13
Points
25
aiks....forex bole ujud ka kat mesia nih? bukan kerajaan malaysia dah banned ka forex ni..??
 

easynet

Active Member
Joined
Jan 1, 2006
Messages
1,217
Reaction score
5
Points
25
tuh laa pasal...tolong jawab sat.siap ade company limited co lagi buat forex...
percantage kire mcm mane.

kalau xbetul jom kita pi jumpa hak ehwal pengguna betuk ker tidak..
 

adar

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Dec 20, 2005
Messages
9,027
Reaction score
215
Points
73
Ham, tak mungkin Kt Malaysia ada kompeni forex. Setahu aku la Forex haram kat Malaysia. Mmg ada kat Malaysia tp tu semua underground punya. Yg ini plak siap mengaku firma forex bertauliah lg. Pelik2. :roll:
 

StanNero

Super Active Member
Joined
Mar 12, 2006
Messages
7,442
Reaction score
164
Points
73
hahaha memang..

tapi kena hati2.. ada beza anatara kompeni yg betul main forex yg just blackmarket..tipu duit ko bodo2 je..

Lebih byk Blackmarket dari main forex betul kat malaysia nih..Serious shit..

Cth terdekat.. Area Bukit Bintang.. :-D

Bertauliah? hehe ya ka? dia tauliah registered name under business lain kot..

Potong jari la bertauliah.. :-D
 

cariemas

Active Member
Joined
Jun 20, 2006
Messages
1,147
Reaction score
0
Points
20
Yup memang betul tak der Forex kat mesia ni bertauliah. Tapi....
 

StanNero

Super Active Member
Joined
Mar 12, 2006
Messages
7,442
Reaction score
164
Points
73
cariemas said:
Yup memang betul tak der Forex kat mesia ni bertauliah. Tapi....

tapi..tapi apa syg? :lol:

diakaui ada yg real forex..just ebrhati2 la..ada beza Blackmarket..ko kena tanya org yg promote..tanya leverage ke apa ..ke ..

takpun trading platform apa diorg guna..

jage2 la.. Ada syarikat Org kita sendiri yg style blackmarket..depa x invest lsg kat forex.. :(

Menipu jer..
 

auks

Active Member
Joined
Dec 16, 2005
Messages
1,512
Reaction score
1
Points
25
banyak yg blackmarket
wa setuju

so ada cara tak camana nak cek yg tak black market
takkan takder register ngan bank negara ke, sekuriti apa2 ke
:-D
 

asniza78

Active Member
Joined
Jan 7, 2006
Messages
1,294
Reaction score
48
Points
30
Ham said:
Untuk melabur anda prlu sekuriti deposit minimum USD5000 atau RM 19000. Tiada yuran perkhidmatan RM100 akan dikenakan.

Siapa yg betul2 berminat hendak menceburi forex call saya di 0132477275

Hamka
apakal tu?tiada yuran perkhidmatan tapi bayar 100.ayat apa ni??bior betul.
 

montaz

Fun Poster
Joined
Jul 8, 2006
Messages
231
Reaction score
0
Points
10
Tiada yuran
tapi perkhidmatan RM100 kot
:eek: :D
layan je la...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register