Forex Chart

sureheboh.com
Reaction score
307

Profile posts Latest activity Postings About

  • Are you looking for a great platform to make your money work for you without any hassle ??? Then venusfx is the right answer... Earn profits up to 4% - 6% daily !!! Get you roi within less than 2 months & double your profits within next 2 months passive income - (roi return)  passive income - (roi return) passive income
    daily trade income (passive) - daily roi returns from 4% - 6% (depending on company’s performance) - paid in 80 working days (1 cycle) - profit sharing concept - 70% - 30% investment plans (option a) usd 500 - rm 2,000 usd 1000 - rm 4000 usd 3000 - rm 12,000 usd 5000 - rm 20,000 usd 10,000 - rm 40,000 4.0 (rm) locking rate sample roi payouts usd 10,000 x 4% daily = usd 400 usd 400 x 80 days = usd 32000 32000usd 70% = usd 22,400 profit + capital 30% = usd 9,600 - yearly pool bonus - mt4 forex trading - rewards redemption (car & house fund) (it gadgets, gold bars etc)

    pm>
    salam tuan. saya dah verified 2nd level so saya nak mintak coupun 10 usd 1. acc 1304036. semalam saya ada hantar email pada tuan. mohon check email tuan.
    Salam tuan..sy ada reg ac bwh aff tuan
    Ac no : 5267551
    atas nama zaliha baharuddin
    Tq
    tuan sy dah upload, tapi kena sign up dulu ke? atau tak perlu? pastu sy copy link tu then paste kat cg post ke?
    Salam bro, nak join wassup bincang2 pasal market eu tak??
    Ambe dah dua kali bukak thread pasal wassup nie, dua kali jugak mod sniper kasi delete.. kalu nak join, roger2 ambe no phone bro kat PM..

    Psstt..: tak kena bayar apa2, cuma JUAL BELI DILARANG, HAL POLITIK JUGA DILARANG…kelebihan wassup adalah respon yg lebih cepat daripada trader2 CG, berbanding dengan reply post di CG…
    Salam Tuan,

    Untuk makluman tuan,saya baru buka akaun instaforex, Mohd Othman B Adam no akaun 7349249 dan 7349707 di bawah affiliate tuan, OS..
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top
Log in Register