Medium apa untuk iklan?

Recommended Brokers


Sponsored Post

izjat

Active+ Member
Joined
Dec 29, 2009
Messages
4,344
Reaction score
12
Points
25
1) Facebook ads boleh iklan.
2) Facebook review contoh siakap keli, beautifulnara. tapi ni mahal. ada yang murah kalau pandai cari, contoh iklan kat penmerah murah sikit rasenye.
3) Google ads, yang ini ok juga. iklan berbayar ni sangat power, duit keluar pun power jugak.. :D
4) kat carigold atau forum2 yang berkaitan..
5) email marketing, solo ads. yang ini ada IM yang buat, rasenye raja kamil masih buat servis ini. solo ads marketing.
6) instagram, review insta. pun kos murah dan power kalau kena produk yang nak jual.. review pun tak mahal, dalam rm100-500 sekali review dekat orang yang ada follower 200k ke atas. ada juga yang cecah ribu. selalunya artis ler..


itu la antara medium online untuk beriklan... eloknye jenis berbayar sebab result cepat.. biasa la,kalau ada duit cepat..

7) tambahan blogger review. cari blogger2, buat review. yang ini long term juga iklan akan kekal dalam blogger tu punya blog. harga bergantung. tak pernah buat sekarang, dulu pernah.. RM100 ke atas juga bergantung pada popular ke tak blog blogger tu.. ramai tak visit per day and month...
.
.
.
moga membantu


.
.
Sekali lagi,... yang berbayar lagi laju result dari yang pree.. :)paid
.
.
.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register