Medium apa untuk iklan?

Recommended Brokers


bobafdlin

Junior Member
Joined
Nov 20, 2009
Messages
79
Reaction score
0
Points
6
Salam semua.

Saya nak iklankan youtube channel saya. Nak tanya medium apa yang paling berkesan dan agak efektif? Ada terfikir

-OhMedia
-Siakap Keli.

Selain itu?? Kalau anda ada pendapat sila la catatkan. Terima kasih..
 
Sponsored Post

afshaman

Active+ Member
Joined
Nov 8, 2013
Messages
2,558
Reaction score
100
Points
33
Channel tu berkaitan apa bos? kalau kandungan yang mmg bagus dan org viralkan...tu iklan yg paling bagus
 

bobafdlin

Junior Member
Joined
Nov 20, 2009
Messages
79
Reaction score
0
Points
6
Orang Malaysia ni suka kandungan channel yg macam mana ye? Selalu tgk channel yg lawak lawak je byk org suka tgk.
 

lhyeoh

Freshie
Joined
Nov 4, 2015
Messages
1
Reaction score
0
Points
3
impiana.my yang dimiliki oleh Astro pun boleh dipertimbangkan.
 

myroadtax.com

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 12, 2014
Messages
25,772
Reaction score
561
Points
161
impiana.my yang dimiliki oleh Astro pun boleh dipertimbangkan.

Bila buka link tuan dapat ni...

PHP:
Welcome to nginx!

If you see this page, the nginx web server is successfully installed and working. Further configuration is required.

For online documentation and support please refer to nginx.org.
Commercial support is available at nginx.com.

Thank you for using nginx.
 

rebellion

Legendary Member
Platinum Member
Joined
May 3, 2010
Messages
16,029
Reaction score
45
Points
125
Bila buka link tuan dapat ni...

PHP:
Welcome to nginx!

If you see this page, the nginx web server is successfully installed and working. Further configuration is required.

For online documentation and support please refer to nginx.org.
Commercial support is available at nginx.com.

Thank you for using nginx.
link tanpa www dia redirect ker server

kene guna http://www.impiana.my/
 

oliver1007

Freshie
Joined
Apr 17, 2018
Messages
36
Reaction score
0
Points
6
Salam semua.

Saya nak iklankan youtube channel saya. Nak tanya medium apa yang paling berkesan dan agak efektif? Ada terfikir

-OhMedia
-Siakap Keli.

Selain itu?? Kalau anda ada pendapat sila la catatkan. Terima kasih..
You can use Google Adwords or Facebook ads as your promotion tools. It's very effective for me.
 

rumahemas4u

Super Active Member
Joined
Jan 21, 2009
Messages
6,198
Reaction score
43
Points
70
Salam semua.

Saya nak iklankan youtube channel saya. Nak tanya medium apa yang paling berkesan dan agak efektif? Ada terfikir

-OhMedia
-Siakap Keli.

Selain itu?? Kalau anda ada pendapat sila la catatkan. Terima kasih..
cadangan sahaja...
Boleh guna platform iklan id4u + seo tool + keyword, nak tahu lebih lanjut boleh pm, in shaa allah.
Terima kasih.
 

kotak85

Fun Poster
Joined
Mar 20, 2013
Messages
853
Reaction score
12
Points
15
Salam semua.

Saya nak iklankan youtube channel saya. Nak tanya medium apa yang paling berkesan dan agak efektif? Ada terfikir

-OhMedia
-Siakap Keli.

Selain itu?? Kalau anda ada pendapat sila la catatkan. Terima kasih..

siakap keli puluh ribu gak nak iklan sana
 
Sponsored Post
Top
Log in Register