BTC USD 61,854.2 Gold USD 4,328.60
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Mati akibat laman sosial

balqis07

CG Top Poster Club
gem
Messages
30,953
Paid Membership
Joined
Jan 27, 2010
Messages
30,953
Reaction score
294
Points
136
KULIM: Gara-gara mengutuk kenalan wanita dalam laman sosial facebook (FB), seorang lelaki mati selepas dua hari dimasukkan ke Hospital Kulim (HK) akibat koma kesan pendarahan dalam kepala akibat dihentak dengan topi keledar dalam satu pergaduhan di Taman Tiram, Lunas, di sini, Jumaat lalu.

Dalam kejadian jam 8 malam, Mohd Amran Romli, 20, dikatakan diserang dua abang wanita itu di sebuah pasar raya di taman berkenaan.
Akibat kejadian itu, mangsa dikejarkan ke HK dan dimasukkan ke Unit Rawatan Rapi (ICU) hospital berkenaan dua hari sebelum mangsa meninggal dunia kelmarin.

Ketua Polis Daerah Kulim, Superintendan Ghuzlan Saleh berkata, kejadian dipercayai berlaku jam 8 malam di belakang pasar raya di taman berkenaan.


Katanya, dua lelaki terbabit yang berusia 25 dan 26 tahuntidak puas hati selepas melihat mangsa mengutuk hal peribadi keluarga mereka.


sumber: http://www.hmetro.com.my/articles/Matiakibatlamansosial/Article
 
hambeeeeeekkk...
gatal sgt pi kutuk hal peribadi keluarga org,tu da kire buka aib org,kat fb lak tu...
pengajaran pd smue,jgn suke2 je salah gune fb @ mane2 laman sosial~~
 
fcbook mmbunuh.. jom pakat2 deactivate.. keh3.. :p
 
kerana tulisan badan binasa...
 
moral of da story, jan suka kutuk2 org.. :D
 
macam lawak pun ada... tapi waspadalah... gunakan untuk kebaikan...
 
fusbuk ni dh smpai tahap nk bunuh2....ade yg smpai bercerai berai..hadoiiiiiiiiiii....
 
Last edited:
Back
Top
Log in Register